Etsi

Vuoden Yrittäjä 2013: Kuljetusliike Kari Ojala Oy

Hyvää Yrittäjän päivää! Padasjoen Yrittäjät julkaisee tänään yrittäjyyden juhlapäivän kunniaksi Vuoden Yrittäjä -valinnan samanaikaisesti muiden alueen yrittäjäyhdistysten kanssa. Onnea Kari Ojala!

Padasjoen Vuoden Yrittäjä 2013 on Kuljetusliike Kari Ojala Oy, Kari Ojala. Yritys tarjoaa tieliikenteen tavarankuljetusta ja muuttopalveluja.

Yritys on perustettu vuonna 1995 ja toimitilat sijaitsevat Padasjoen Maakeskessä. Kuljetusliike Kari Ojala työllistää yhteensä viisi henkilöä. Toimitusjohtaja, yrittäjä Kari Ojala jatkaa yrityksen toimintaa jo toisessa polvessa ja toiminnassa ovat nykyisin vahvasti mukana myös nuorempi sukupolvi Lasse, Mika ja Pasi Ojala.

Valintaraati arvosti Kuljetusliike Kari Ojalaa vakaana ja pitkäaikaisena kuljetusliikeyrityksenä paikkakunnalla. Kari Ojala on ansioituneesti jatkanut yritystoimintaa isänsä jalanjäljissä ja kolmannen sukupolven myötä kuljetusliikkeen tulevaisuus näyttää valoisalta. Kuljetusliike Kari Ojala Oy on menestyksekäs ja alan haasteissa kehittyvä toimija.

Valinnan teki Padasjoen yrittäjäyhdistyksen hallitus.

Lisätietoja:
Kari Ojala, Kuljetusliike Kari Ojala, puh. 040 560 8533
Ilkka Mertsalmi, Padasjoen Yrittäjät, puh. 0400 357 382