Ajankohtaista

Iloisia uutisia! Olemme saaneet Rieska-Leaderilta myönteisen rahoituspäätöksen Alavieskan Vetovoima -hankkeelle. Rahaa ei ole paljon käytettävissä, mutta ei me tarvitakaan. Tehdään yhdessä!

Tarkoituksena on seuraavan kahden vuoden aikana tehdä kaikkea kivaa kylien kehittämiseksi, viihtyvyyden lisäämiseksi, meidän kaikkien iloksi. Tehdään porukalla Alavieskasta vähän parempi paikka elää ja asua. Ideat hankkeelle on saatu viime vuonna järjestetyistä kehittämisilloista (Hullujen ideoiden illoista), kylien asukkailta. Ideoita ja toiveita saatiin paljon ja niistä työstettiin hankkeeseen sopivaksi. Nyt hankkeen alettua ja koko hankkeen ajan, jatkamme yhdessä niiden työstämistä. Yhteistyössä on voimaa!

Hankkeesta tiedotetaan Alavieskan Vetovoima ja Alavieskan yrittäjien -facesivulla. Kannattaa ottaa sivustot seurantaan. Hanke on avoin kaikille Alavieskan kehittämisestä ja parantamisesta kiinnostuneille. Hanketta toteuttaa Alavieskan Yrittäjät ry ja hanke tullaan viemään läpi Helinä Koskelan johdolla.