Evijärven Yrittäjät

Evijärven markkinat

Lauantaina 9.7.2022.

Evijärven markkinat pidettiin ihanteellisessa säässä lauantaina 9.7. Torimyyjiä ja markkinaväkeä kertyi Kauppatien täydeltä. Myynnissä oli metrilakujen, leivonnaisten, vaatteiden, lelujen ja muun perinteisen toritavaran lisäksi paikallista käsityötaitoa ja maan satoa, erityisesti perunoita ja mansikoita.

Ohjelmaa esittivät Satu Lumiaho ja Tiia Vartio, Järviseudun pelimannit ja Evijärven mieslaulajat sekä Ukrainasta Evijärvelle saapunut Alinochka Tkachenko.


Toripaikkojen varaukset Jani Takamaa p. 0400 912 301
evijarven@yrittajat.fi

Evijärven markkinat päästään jälleen järjestämään parin vuoden tauon jälkeen. Monien päällekkäisyyksien vuoksi päätettiin markkinat siirtää heinäkuun ensimmäiseltä lauantailta viikolla eteenpäin eli lauantaille 9.7.

Markkinat päättävät vivahteikkaan Evijärvi-viikon, johon luvassa niin liikunnallista kuin kulttuuripainotteistakin ohjelmaa. Kesäasukkaiden ilta pidetään heti heinäkuun alkajaisiksi ja Evijärven Urheilijat ry:n 100-vuotisjuhla on 3.7.

Myös markkinoille on luvassa viihdyttävää ohjelmaa ja torimyyjiä odotetaan läheltä ja kaukaa. Paikallisilta tuottajilta ja valmistajilta toivotaan lähiruokaa ja kädentaitoja. Luvassa on jälleen myös LC Evijärven latoarvonta.

Meidän yhteinen Evijärvi

Evijärveläiset kylät, yhdistykset ja yritykset kokoontuvat keskustelemaan tapahtumien järjestämisestä ja muusta yhteistyöstä tiistaina 7.6. iltakuudelta kunnantalolle. Edustajia toivotaan joka kulmakunnalta.

Illassa ovat mukana myös Aisapari, Suomen Kylät ry:n Vetovoimainen ja vastaanottava kylä -hanke ja maallemuuttoa edistävä Landemia. Ilta aluksi nautitaan ukrainalaisen kahvipöydän antimista.

Yksi yhteistempaus on jo kesäkuussa 4H:n ja yrittäjäyhdistyksen metalliromun keräys 1.-24.6. Keräyslava on Pihatyö Perkkalaisen tontilla teollisuusalueella hyötykäyttöaseman lähistöllä.

Kalenteriin kannattaa merkitä myös jo syyskuussa järjestettävä Evijärvi tuottaa -tapahtuma:

EVIJÄRVI TUOTTAA – tapahtuma

Lauantaina 3.9.2022 Evijärven koulukeskuksen ympäristössä. Lue lisää LINKISTÄ

Evijärven liikekeskusta on muuttunut tämän ilmakuvan ottamisesta, mutta markkinat pidetään edelleen samassa maisemassa.