Naisjaoston toimintaa

Hyvinkään Yrittäjät ry NAISJAOSTO
 

Tule rohkeasti mukaan iloisen Naisjaoston toimintaan! Hyvinkään Yrittäjät ry:n Naisjaosto toimii itsenäisenä jaostona, täydentäen paikallisyhdistyksen toimintaa. Naisjaoston jäseniä voivat olla kaikki Hyvinkään Yrittäjät ry:n jäsenyrityksiä edustavat naiset.

Naisjaoston toiminta

Naisjaosto järjestää tietoiskutyyppisiä koulutustilaisuuksia, pääsääntöisesti kuukausikokousten yhteydessä. Kuukausikokoukset ovat noin 8 kertaa vuodessa. Tutustumme usein jonkun jäsenemme yritystoimintaan, yhteistyökumppanimme tai jonkin muun mielenkiintoisen organisaation toimintaan.

Järjestämme myös teatteri-, taidenäyttely- ja museoretkiä, pikkujoulun sekä muita mukavia tapahtumia jäsenistölle. Vuosittain teemme myös kesäretken, vuoroin kotimaan ja ulkomaan matkan. Naisjaoston tehtävänä on toimia jäsentensä vuorovaikutusfoorumina sekä yrittäjäkollega että henkilötasolla. Parhaimmillaan toiminta on mukavaa yhdessäoloa.

Yksinyrittäjänä saat ”työkavereita”. TULE MUKAAN SILLOIN KUN SINULLE SOPII.

Miten liityn Naisjaoston jäseneksi?

Halutessasi liittyä Naisjaostoon ota rohkeasti yhteyttä sihteeriin tai puheenjohtajaan. Myös jäseniltä saat tietoa toiminnastamme. Liittymisen jälkeen saat tiedotteet sähköpostilla. Naisjaostoon liittyvän henkilön edustaman yrityksen, on oltava Hyvinkään Yrittäjät ry:n jäsenyritys. Naisjaoston vuotuinen kannatusmaksu on 30 €.

Tervetuloa jäseneksi iloiseen ja vireään Naisjaostoon!

Naisjaoston hallitus v. 2021

Puheenjohtaja, Irma Pahlman, 0400-651 422 Lawmed  irma.pahlman@laurea.fi

Varapuheenjohtaja, Johanna Harjanne, 044-993 0922 Jalkahoitola JH  johanna.harjanne@jalkahoitolajh.com

Sihteeri, Pirkko Suontausta, 040-7621042 Hyvinkää Caravan  pirkko.suontausta@hyvinkaacaravan.net

Rahastonhoitaja, Maarit Brusin, 040-1972543  maaritbrusin77@gmail.com

Hallituksen muut jäsenet

Fehime Seifulla, Riikka Tainio, Briitta Lindroos, Pirjo Hörkkö, Terhi Eronen