Kankaanpään Yrittäjät

Sukupolven- ja omistajanvaihdos (SUPO)

Omistajanvaihdos on  yrittäjäuralla ainutkertainen ja tärkeä tapahtumakokonaisuus. Omistajanvaihdos tulisi tehdä hallitusti sekä hyvin suunnitelmallisesti. Avoimia pulmallisia kysymyksiä ei kannata jäädä pohtimaan yksin, koska neuvontaa on saatavilla.

PSKK järjestää  sukupolven- ja omistajanvaihdospalvelut yhdessä Satakunnan Yrittäjien, Prizztechin ja Rauman seudun kuntien sekä Huittisten kaupungin ja Honkajoen sekä Lavian kuntien kanssa. Palvelu on yrittäjälle maksuton ja ehdottoman luottamuksellinen.

Sukupolven- ja omistajanvaihdoskoordinaattorina  toimii Pia Österlund, puh. 050 410 0957, pia.osterlund@yrittajat.fi

Opastamme:

  • yrityksen myynnissä ja ostamisessa
  • yrityksen sukupolvenvaihdoksessa
  • yritystoiminnan alasajossa

Palvelukokonaisuuteen kuuluu:  yritystilanteen kartoitus, omistajanvaihdokseen liittyvät asiat, kuten verotus ja arvonmäärityksen perussäännöt sekä ohjaaminen jatkotoimenpiteitä varten oikealle asiantuntijalle. Opastamme myös yrityksen myynti-ilmoituksen laatimisessa.

Satakunnassa oma yrityspörssin kauppaportaali

Satakunnan Yrityspörssi  on avattu. Yrityspörssi on Satakunnan Yrittäjät ry:n tuottama ja ylläpitämä palvelu, jonka tavoitteena on tuoda kaikki yrityksien myyntiä ja ostoa välittävät tahot maakunnallisen palvelun piiriin.

Portaalin myötä  myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat enemmän myynti-ilmoituksia näkyviin omiin palveluihinsa. Satakunnan Yrityspörssiin lisätyt ilmoitukset päivittyvät automaattisesti myös valtakunnalliseen Yrityspörssi -palveluun, joten ilmoituksille voidaan taata erinomainen näkyvyys.