Yrittäjyyskasvatus

Kankaanpään Yrittäjät tekevät laaja-alaisesti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Varsinaisen yrittäjyyskasvatuskokonaisuuden koordinoi YES Satakunta, jonka apuna, tukena ja kumppanina toimimme. YES-keskuksessa on laaja-alainen osaaminen yrittäjyyskasvatuksen kokonaisuuksista.

Alueemme koordinaattorina toimii Jenni Rajahalme. Yhdistyksen hallituksesta on nimetty kaksi henkilöä vastaamaan oppilaitosyhteisstyöstä: Elina Mesiniemi sekä Pia Hirvonen

Autamme Jenniä löytämään yrittäjiä erilaisiin tapahtumiin kertomaan oma yrittäjätarinansa. Olemme apuna myös, jos yrittäjyysopintoja suorittavat etsivät mentoria tai tarvitsevat muuta käytännön apua yrittäjiltä. Tarvittaessa etsimme myös harjoittelu sekä TET-paikkoja nuorille, jotka ottavat ensikontaktiaan työelämään.

Teemme suoraan tai YES-keskuksen kautta yhteistyötä oppilaitosten kanssa yrittäjyyskasvatuksen edistämisessä sekä kehittämisessä. Haluamme, että yrittäjyyskasvatuksen kautta saamme sisäisen yrittäjyyden omaavia työntekijöitä seudullemme ja yrittäjämyönteisesti ajattelevia nuoria nostamaan yrittäjyysilmapiiri tulevaisuudessa aivan uudelle tasolle. 

Lisätietoja yrittäjyyskasvatuksesta antaa:

Prizztech Oy, YES Satakunta

Projektipäällikkö Jenni Rajahalme
040 720 5755
jenni.rajahalme@prizz.fi