Kauniaisten Yrittäjät-Grankulla Företagare

Kauniaisten Yrittäjien hallitus 2024

Koska yhdistyksellä ei ole toimistohenkilökuntaa, otathan yhteyttä ensisijaisesti käyttäen sähköpostia:
toimisto.kauniainen@yrittajat.fi

Vastaan puheluihin 09 – 18 työtehtävien sallimissa puitteissa. Muina aikoina aina kun mahdollista.
p. 0445033500 / Kia Katarina Järvinen, Suomen OEL Oy

Puheenjohtaja

Kia Katarina Järvinen

Yritys: Suomen OEL Oy
Sähköposti: kia.katarina.jarvinen@yrittajat.fi

Kauniaislainen vuodesta 1991. Olen pitkänlinjan toimistoammattilainen. Päiväni kuluvat puhelimessa ja tietokoneella. Suomen lisäksi pääasiallinen työkieli on englanti. Luonnehdin itseäni yrittäjäksi ilman taloudellista vastuuta. Minulla on juuri minulle maailman paras työ ja Suomen OEL Oy on minulle kuin oma lapsi. Olen ollut saman työnantajan palveluksessa vuodesta 1990. Yritys on sinä aikana perustettu ja kasvanut nykyisiin mittoihinsa. Kokoluokassaan alansa parhaaksi.

Kauniaisten Yrittäjien hallituksessa olen ollut vuodesta 2011. Neljä vuotta varapuheenjohtajana (2013-2016) antoi eväät, vastaanottaa minulle tarjottu puheenjohtajuus vuonna 2017.

Yhdistys nielaisee leijonan osan vapaa-ajastani. Vapaaehtoisesti ja lapsenomaisella innostuksella ahmin kaikkea uutta, mitä puheenjohtajuus on eteeni tuonut. Luottamustehtävän hoitaminen ei rajoitu oman kaupungin asioiden hoitoon. Olen aluejärjestömme Espoon Seudun Yrittäjien varapuheenjohtaja ja varajäsenenä Suomen Yrittäjien valtuustossa.

Musiikki on happitankkini. Kuulokkeissa voi olla myös äänikirja. Lasitetulla parvekkeellani harrastan puutarhanhoitoa. Pääasiallisesti kukkia, mutta myös vaihtelevalla menestyksellä hyötykasveja ja yrttejä.

Varapuheenjohtaja

Charlotta Lemström

Yritys: Bruna Byrån Ab
Sähköposti: charlotta@brunabyran.fi

Tilitoimistoyrittäjä vuodesta 2009.
Vapaa-aikana minut löytää useimmiten sään niin salliessa retkiluistelemasta, ladulta, pujottelurinteestä, jalkapallokentältä tai purjehtimasta.
Kauniaisten Yrittäjien hallituksessa vuodesta 2017 rahastonhoitajana sekä varapuheenjohtajana vuodesta 2018.

Hallituksen jäsenet

Tuula Ihamuotila

Yritys: Pihamuotila Oy
Sähköposti: tuula@pihamuotila.fi

Kouluttauduin uudelle alalle työskenneltyäni 20 vuotta viestinnän ja markkinoinnin parissa. Omistan Pihamuotila Oy:n, joka suunnittelee, rakentaa ja kunnossapitää asiakkaidensa pihat ja puutarhat Kauniaisissa ja pääkaupunkiseudulla. Olen asunut Kauniaisissa yli 20 vuotta. Harrastan pääasiassa opiskelua seitsemännen tutkintoni parissa. Kauniaisten Yrittäjien hallituksessa olen toiminut vuodesta 2019. Kuulun myös Kaunis Grani -lehden toimitusneuvostoon ja olen Maisemasuunnittelijat ry:n hallituksen varapuheenjohtaja.

Jonna Karvonen

Yritys: Logger Services Helsinki Oy
Sähköposti: jonnakarvonen2012@gmail.com

Äiti ja yrittäjä Kauniaisista. Liikenneasemayrittäjä vuodesta 2013, ja tällä hetkellä kauppiaana Neste K Tuuliruusussa Mäntsälässä. Ennen yrittäjyyttä pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä usealla toimialalla. Vapaa-ajallani olen ennen kaikkea äiti – päiväkoti-ikäisen tanssia harrastavan tyttären ja juniorikiekkoilija -pojan suurin fani. Kotonamme temmeltää myös kaksi siperiankissaa. Kesällä purjehditaan perheen kanssa, ja talvisin lasketellaan. Kauniaisten yrittäjien jäsen vuodesta 2018.

Ann-Marie Nordström

Yritys: Liikuntastudio Hyvä Olo, Taxi Marie Oy
Sähköposti: ann-marie@liikuntastudiohyvaolo.fi

Omistan Liikuntastudio Hyvä Olon joka sijaitsee Kauniaisten uimahallilla. Hyvä Olossa meillä on tarjolla ammattitaitoiset personal trainer -palvelut, laadukas kuntosali sekä loistavat ryhmäliikunnat.
Omistan myös taksialayrityksen, Taxi Marie Oy ja ajamme Lähitaksin välityksen alla. Yrittäjänä olen innokas, uuttera ja haluan luoda korkeatasoista palvelua asiakkaillemme. Lisäksi toimin asuntomyyjänä. Olen ollut Kauniaisten yrittäjien hallituksessa vuodesta 2021.