Eeva ja parempaa Seppälää – podcast yrittämisestä

Kuopion Yrittäjien podcast on kuunneltavissa Suplassa ja Spotifyssa sekä katsottavissa Kuopion Yrittäjien YouTube -kanavalla.

Aiheena tällä kertaa verkostoituminen. Vieraana Tiimihengen luoja, Vuoden Yksinyrittäjä 2022, Jukka-Tapio Keränen. #eevajaparempaaseppälää #podcast #kuopioyrittäjät #yrittajat

Tässä jaksossa tuotteistamme ja kuulemme mitä tuotteistaminen tarkoittaa ja mitä steppejä on hyvä muistaa kun ideasta muokataan tuote. Vieraana yrittäjä Jouni Ortju, Laatukoulutus Jouni Ortju Ky:stä sekä Tatu Ahonen, Ahooy Creativen luova johtaja ja yrittäjä.

Tässä jaksossa keskitytään jokaiselle yrittäjälle koko ajan tärkeämpään aiheeseen, tietoturvaan.

Jakso 4: markkinointi. Mitä on markkinointi vuonna 2022? Millainen on hyvä markkinointistrategia? Vieraana Aki Karkulahti, Call to Action Oy

Kuopion Yrittäjät – Slava Ukraini! Faceboook-live lähetyksessä käsiteltiin Ukrainan tilannetta, ja kerättiin varoja SPR:n katastrofirahastoon. Mielenkiintoisia vieraita juttelemassa – saattaa kostua silmäkulma..

Jakso 3: Strategiapäivä. Tässä jaksossa keskitytään strategiaan ja henkilöstön sitouttamiseen siihen. Vieraana strategiaguru, pääomasijoittaja, Pelastetaan Strategia-kirjan toinen kirjoittaja Mika Sutinen sekä yrittäjä ja valmentaja Jenni Rissanen, Paju Consultingista.

14.2. julkaistussa jaksossa teemana on ”Henkilöbrändäys ja yrittäjän itsetunto” – Vieraina Henkinen Kovis, Henni Katariina sekä Juha Jylhäsalmi, Kuopion komediafestivaalien tuottaja.

Ensimmäisessä jaksossa jututettavana olivat Ofisio Coworkingin yrittäjät Anni ja Emma Lantta, Kuopion seudun uusyrityskeskuksen toimitusjohtaja Tarja Pöyhönen sekä Savon Yrittäjien hallituksen jäsen, Orkestr.io Oy:n yrittäjä Janne Parkkila. Ensimmäisen jakson pääset katsomaan tästä.