Miksi mukaan Lahden Yrittäjiin?

Tervetuloa mukaan toimintaan ja vaikuttamaan!

Vaikuttamalla – saa aikaan enemmän kuin valittamalla

Lahden Yrittäjät on yrittäjien asiaa ajava paikallinen yhdistys, jonka tärkein tehtävä on toimia yrittäjien etujärjestönä. Vaikutamme, opastamme, koulutamme ja viihdytämme, jotta Lahti olisi jatkossakin hyvä paikka olla ja yrittää. Meitä on noin 1300, joten mielipiteillämme on vaikutusta, kun Lahtea kehitetään.

Otamme aktiivisesti kantaa kaupungin asioihin. Osallistumme, teemme aloitteita sekä annamme lausuntoja parantaaksemme yrittäjien asemaa. Nopea reagoiminen muutoksiin ja uuden tiedon omaksuminen on elintärkeää yrittäjille. Jäsenenä sinulla on kolmiportainen järjestö yrittäjyytesi tukena; käytössäsi ovat niin Lahden, Päijät-Hämeen kuin Suomen Yrittäjienkin edut ja palvelut.

Mikään ei voita verkostoitumista hyvässä seurassa. Yli tuhannen jäsenemme joukosta voit saada neuvoja, tukea, yhteistyökumppaneita ja aitoja ystäviä. Järjestämme vuosittain kymmenkunta vapaamuotoisempaa yrittäjätapahtumaa, joiden aikana yrittäjäkin saa hengähtää. Eksy seuraan, saatat löytää itsesi pitämästä hauskaa.


Tutustu nettisivuihimme ja ota rohkeasti yhteyttä.