Hallitus 2022 esittäytyy

Nykyinen hallitus jatkaa lisättynä uusilla jäsenillä: Hallitukseen valittiin Arto Peltokangas, Milena Abbas ja Jani Hirvinen.

Alla kaikkien jäsenten lyhyet esittelyt

Hannu K. Mattila

Olen ollut omassa IT-alan yrityksessäni perustajanaosakkaana ja myöhemmin pääomistajana lähes koko työhistoriani 32 vuotta. Yritykseni myynnin jälkeen toimin reilu pari vuotta ostajan palveluksessa kumppanuuksista vastaavana liiketoimintajohtajana. Lielahden Yrittäjien hallituksen puheenjohtajana koen luottamustehtävän tärkeäksi: haluan auttaa lielahtelaisia yrittäjä Suomen Yrittäjien palvelulupauksen mukaisesti: ”parannamme yrittäjän arkea”.

Sanna Kortteus

Olen toiminut yrittäjänä mieheni Jussi Kortteuksen kanssa vuodesta 2010. Aloitimme yritystoiminnan Ylöjärvellä mm. uusien kotimaisten perävaunujen jälleenmyyjänä. Toimintamme laajentui keväällä 2016 M1-AutoService autohuoltopalvelulla, sekä toimipaikka vaihtui. Kuulumme Mekonomen ketjuun ja toimialaamme on henkilö- ja pakettiautojen huolto-,korjaus- ja määräaikaishuoltotyöt. Nykyinen markkinointinimi on Mekonomen Autohuolto Kolmenkulma.

Kirsi Karvinen

Toimin Fenniassa asiakaspäällikkönä yrittäjäsektorilla. Vakuutusalan ammattilaisena olen työskennellyt yli 30 vuoden ajan. Haluan työssäni turvata yritystoiminnan jatkuvuuden niin, että yrittäjät voivat keskittyä täysillä yrittämiseen ja elämiseen. Olethan hyödyntänyt Fennian tarjoamat yhteistyöedut yrityksesi ja perheesi vakuutuksissa?

Matti Antinmaa

Yrittäjänä aloitin vuonna 2013 perustettuamme ALL-Talotekniikka Oy:n. Oma yritys tuli ajankohtaiseksi, kun itse, sekä työtoverit emme olleet tyytyväisiä talotekniikan toteutusmalleihin perinteisissä urakointiyrityksissä. ALL-Talotekniikassa hoidamme talotekniset projektit suunnittelusta toteutukseen yhteistyökumppanina rakentajan ja meidän omien talotekniikan toteutuskumppanien kanssa. Tarvittaessa ammattitaitomme on käytettävissä myös kohteiden valmistumisen jälkeenkin kiinteistöjen energiankäytön, sekä olosuhteiden hyväksi.

Anne Martiskainen

Toimin yhtenä yrittäjistä Tam-Rakenne Oy:ssä, joka toimii monialaisesti niin kiinteistövuokrauksen, paloliitinten valmistuksen ja taloushallinnon konsultoinnin parissa. Noin 20 vuoden ajan olin mukana perheyrityksessämme Tamrexissa, josta luovuimme v. 2019 yrityskaupan myötä. Vapaa-aikani täyttää tehokkaasti perhe, hevonen ja koira. Lielahden yrittäjien hallituksessa olen toiminut useita vuosia eri rooleissa. Vuonna 2022 jatkan sihteerinä ja rahastonhoitajana sekä uuden viestintätyöryhmän koordinaattorina.

Kai Vikkula

Olen aloittanut yritystoiminnan 1985. Samaan aikaan toimin useassa eri toimessa mm. Lähivakuutuksessa, isännöintitehtävissä sekä koulutus ja opetustehtävissä ravintola-alalla. Olen myös Chaîne des Rôtisseurs Finlanden jäsen. Pisimmän työurani tein yrittäjänä, ravintoloissani eri puolilla Lielahtea ja Lentävänniemeä. Tällä hetkellä toimin työsuhdekoordinaattorina pirkanmaalaissa yrityksessä sekä Lielahden Yrittäjien hallituksessa varapuheenjohtajanana ja tapahtumakoordinaattorina.

Milena Abbas

Olen kohtuu tuore yrittäjä, sillä aloitin oman liikunta-alan palveluja tarjoavan yritykseni Milena Training kesällä 2020. Viime kesänä 2021 laajensin toimintaani ja avasin oman toiminnallisen pienryhmä- ja yksilötreeneihin erikoistuneen treenitilan, Valmennuskeskus MTC:n ihan Lielahden ytimeen. Haluan omalla toiminnallani tukea Lielahden yrittäjien hyvinvointia ja mahdollistaa erilaisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita. Jos minua ei näy MTC:llä, voit löytää minut joko Amerikkalaisen jalkapallon parista tai haulikkoammunnan parista Trap-radalla.

Pertti Oittinen

Olen yrittäjä perheyrityksessämme Kymppikatsastus Oy:ssä vuodesta 2010 alkaen. Olen toiminut ennen yrittäjäksi ryhtymistäni katsastusalalla jo vuodesta 1981 alkaen sekä katsastajana, että katsastusaseman päällikkönä useilla eri katsastusasemilla. Lielahden Yrittäjien hallitukseen olen kuulunut jo n. 10 vuotta toimien yhden kaksivuotiskauden myös puheenjohtajana. Minusta jokaisen yrittäjän on tärkeätä kuulua yrittäjäyhdistykseen, josta saa monien etujen lisäksi hyviä kontakteja ja vertaistukea joskus yksinäiseenkin yrittämiseen.

Juuso Elonheimo

Toimin K-Rauta Lielahdessa kauppiaana yhdessä siskoni Sannan kanssa. Kauppiaina olemme aloittanee syksyllä 2012. K-Rauta ja yrittäjyys on tullut minulle tutuksi jo lapsuudesta asti. Olen toisen polven K-Rauta kauppias ja ensiaskeleet yrittäjyyteen olen ottanut vuonna 2003. Ammattikorkeassa perustimme kavereiden kanssa yrityksen, josta kasvu yrittäjänä alkoi. Lielahden yrittäjien hallitukseen olen kuulunut jo useamman vuoden. Vapaa-aikani menee perheen kanssa ja erilaisia mailapelejä pelaten.

Ritva Tiainen

Perustin yritykseni Apunatar Oy:n vuonna 2013. Apunatar Oy tarjoaa asiakkailleen henkilöoikeudellista neuvontaa ja kiinteistönvälitystä yhteistyökumppani OVV Tampereen Asuntomyynnin välityksellä. Edunvalvontavaltuutukset, hoito- ja hoivatahdot, testamentit, lahjakirjat, perunkirjoitukset ym. jokaisen yrittäjän arkipäivään kuuluvat asiakirjat hoituvat kauttani. Työskentelin ennen yrittäjäksi ryhtymistä eri pankeissa ja rahastoyhtiöissä johtajana, sekä vaativissa myynnin- ja markkinoinnin tehtävissä, joten valitsemani toimiala oli tullut jo tutuksi tätä kautta. Olen tällä hetkellä Lielahden Yrittäjien hallituksen varapuheenjohtaja, sekä Pirkanmaan Yrittäjien Verkostovaliokunnan jäsen. Mielestäni yrittäjäyhdistys tarjoaa runsaasti koulutuksia, ajantasaista tietoa ja mukavan yhteisön mihin kuulua. Tule sinäkin mukaan.

Jani Hirvinen

Olen pitkän uran tehnyt yrittäjänä, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Asuin 15 vuotta Aasiassa, jossa minulla oli yritystoimintaa HongKong, Kiina, Thaimaa ja Singapore alueilla. Olen osallistunut useiden yritysten ja organisaatioiden hallitukseen, niin Suomi Thai kauppakamarissa, kuin muissa globaaleissa ja Kiinalaisissa miehittämättömien laitteiden huipputeknologioiden kehitysorganisaatioissa. Nykyään toimin pääsääntöisesti Länsi-Tampereen alueella, pyrin kehittämään ja edistämään suomalaista miehittämättömien ja sulautettujen teknologioiden osaamista koulutus-, kehitys- ja tuotantoalueilla. Lielahden Yrittäjien kautta pyrin auttamaan Pirkanmaalaisia yrityksiä tutustumaan ja mukautumaan tulevaisuuden teknologioihin.