Lielahden Yrittäjät

Hallitus esittäytyy

Osa nykyinen hallitus jatkaa lisättynä uusilla jäsenillä: Hallitukseen valittiin Mauri Salminen, Raimo Tihveräinen ja sihteeriksi Jenni Terävä.

Alla puheenjohtajan, sihteerin ja jäsenten lyhyet esittelyt

Hannu K. Mattila

Olen ollut omassa IT-alan yrityksessäni perustajanaosakkaana ja myöhemmin pääomistajana lähes koko työhistoriani 32 vuotta. Yritykseni myynnin jälkeen toimin reilu pari vuotta ostajan palveluksessa kumppanuuksista vastaavana liiketoimintajohtajana. Lielahden Yrittäjien hallituksen puheenjohtajana koen luottamustehtävän tärkeäksi: haluan auttaa lielahtelaisia yrittäjä Suomen Yrittäjien palvelulupauksen mukaisesti: ”parannamme yrittäjän arkea”.

Jenni Terävä

Olen rahoituspäällikkönä OmaSp:ssa, Tampereen Lielahden konttorissa. Olen toiminut rahoitusalalla kymmenisen vuotta ja välissä olen toiminut myös yrittäjänä. OmaSp:ssä toteutuukin paloni sekä yrittäjyyttä, että rahoitusalaa kohtaan. Toimimme OmaSp:ssä yrittäjämäisellä asenteella ja olemme sekä sinun että yrityksesi pankki. Ensiluokkainen asiakaskokemus on meille sydämen asia. Vapaa-ajallani minut löytää pelaamasta jääkiekkoa, padelia tai kuntosalilta. Poikani pelaa myös jääkiekkoa ja kaksoistyttöni taitoluistelevat. Lielahden Yrittäjissä toimin sihteerinä ja innolla odotan tutustumista paikallisiin yrittäjiin ja olen mielelläni avuksi pankkiasioihin liittyen.

Sanna Kortteus

Olen toiminut yrittäjänä mieheni Jussi Kortteuksen kanssa vuodesta 2010. Aloitimme yritystoiminnan Ylöjärvellä mm. uusien kotimaisten perävaunujen jälleenmyyjänä. Toimintamme laajentui keväällä 2016 M1-AutoService autohuoltopalvelulla, sekä toimipaikka vaihtui. Kuulumme Mekonomen ketjuun ja toimialaamme on henkilö- ja pakettiautojen huolto-,korjaus- ja määräaikaishuoltotyöt. Nykyinen markkinointinimi on Mekonomen Autohuolto Kolmenkulma.

Minna Lindfors

Valmistuin Parturi-kampaajaksi v.-95.Ensimmäiset vuodet olin vieraalla töissä, kunnes vuonna 2003 ryhdyin yrittäjäksi. Parturi-kampaamo Lumikki sijaitsi Lentävänniemessä, kun Niemenrantaan alkoi taloja nousemaan, niin hankin oman liiketilan v. 2014.osoitteesta Federleynkatu 7, josta Lumikin löytää. Yrittäjien toiminnassa olen ollut mukana järjestelmässä kaikenlaisia juhlia

Matti Antinmaa

Yrittäjänä aloitin vuonna 2013 perustettuamme ALL-Talotekniikka Oy:n. Oma yritys tuli ajankohtaiseksi, kun itse, sekä työtoverit emme olleet tyytyväisiä talotekniikan toteutusmalleihin perinteisissä urakointiyrityksissä. ALL-Talotekniikassa hoidamme talotekniset projektit suunnittelusta toteutukseen yhteistyökumppanina rakentajan ja meidän omien talotekniikan toteutuskumppanien kanssa. Tarvittaessa ammattitaitomme on käytettävissä myös kohteiden valmistumisen jälkeenkin kiinteistöjen energiankäytön, sekä olosuhteiden hyväksi.

Kai Vikkula

Olen aloittanut yritystoiminnan 1985. Samaan aikaan toimin useassa eri toimessa mm. Lähivakuutuksessa, isännöintitehtävissä sekä koulutus ja opetustehtävissä ravintola-alalla. Olen myös Chaîne des Rôtisseurs Finlanden jäsen. Pisimmän työurani tein yrittäjänä, ravintoloissani eri puolilla Lielahtea ja Lentävänniemeä. Tällä hetkellä toimin työsuhdekoordinaattorina pirkanmaalaissa yrityksessä sekä Lielahden Yrittäjien hallituksessa varapuheenjohtajanana ja tapahtumakoordinaattorina.

Milena Abbas

Olen kohtuu tuore yrittäjä, sillä aloitin oman liikunta-alan palveluja tarjoavan yritykseni Milena Training kesällä 2020. Viime kesänä 2021 laajensin toimintaani ja avasin oman toiminnallisen pienryhmä- ja yksilötreeneihin erikoistuneen treenitilan, Valmennuskeskus MTC:n ihan Lielahden ytimeen. Haluan omalla toiminnallani tukea Lielahden yrittäjien hyvinvointia ja mahdollistaa erilaisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita. Jos minua ei näy MTC:llä, voit löytää minut joko Amerikkalaisen jalkapallon parista tai haulikkoammunnan parista Trap-radalla.

Jani Hirvinen

Olen pitkän uran tehnyt yrittäjänä, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Asuin 15 vuotta Aasiassa, jossa minulla oli yritystoimintaa HongKong, Kiina, Thaimaa ja Singapore alueilla. Olen osallistunut useiden yritysten ja organisaatioiden hallitukseen, niin Suomi Thai kauppakamarissa, kuin muissa globaaleissa ja Kiinalaisissa miehittämättömien laitteiden huipputeknologioiden kehitysorganisaatioissa. Nykyään toimin pääsääntöisesti Länsi-Tampereen alueella, pyrin kehittämään ja edistämään suomalaista miehittämättömien ja sulautettujen teknologioiden osaamista koulutus-, kehitys- ja tuotantoalueilla. Lielahden Yrittäjien kautta pyrin auttamaan Pirkanmaalaisia yrityksiä tutustumaan ja mukautumaan tulevaisuuden teknologioihin.

Mauri Salminen

Ensimmäisen yritykseni perustin syksyllä 1979 ja olen siitä lähtien toiminut mainosalan yrittäjänä. Vuosien varrella olen myös työskennellyt samanaikaisesti toisen palveluksessakin. Nykyisen toiminimeni MainosModulin perustin vuonna 2001. Jokaisen yrittäjän pitäisi kuulua yrittäjäjärjestöön, joka on varmasti niitä harvoja organisaatioita, jotka ajavat yrittäjien varsinkin pienten yrittäjien asiaa. Järjestöstä etujen lisäksi saat kontakteja, vertaistukea jne. joskus yksinäiseenkin puurtamiseen. Yrittäjäjärjestön tarjoamasta neuvontapalvelusta olen itsellenikin paljon apuja ja neuvoja saanut.