Osallistu Loviisa Boost -kyselyyn

Yrittäjä! Nyt on sinun hetkesi vaikuttaa. Kerro mielipiteesi Loviisan kehittämisestä ja osallistu kyselyyn!

Loviisan Yrittäjät ry on käynnistämä hanke, Loviisa Boost, etenee. Hanke tukee Loviisan kaupungin ja Loviisan yrittäjien tavoitetta kehittää Loviisasta Suomen yrittäjämyönteisin kaupunki. Tähän pystymme vain ja ainoastaan yrittäjäkentän laajalla yhteistyöllä.

Sinun äänesi on meille erittäin tärkeä. Siksi pyydämme, että annat hetken (noin 10 min) aikaasi ja vastaat kyselyymme siitä, mihin suuntaan Loviisan kehittämistä pitäisi mielestäsi viedä. Pääset kyselyyn oheisesta linkistä:

Tähän mennessä yrityskentän ääntä on kuultu viidentoista (15) Loviisan alueen yrityksen haastatteluilla. Näiden haastatteluiden pohjalta olemme luoneet oheisen kyselylomakkeen, jossa selvitämme laajemmin yritysten nykytilaa sekä tarpeita ja toiveita alueen kehittämiseksi. Toivomme kyselyyn osallistujia laajasti koko Loviisan yrityskentästä.

Kyselyn toteuttaa yhteistyökumppanimme Pro Growth Consulting Oy ja siihen voi vastata täysin anonyymisti. Kysely on auki 12.9–25.9.2022. Kysymykset ovat suomeksi, mutta avoimiin kysymyksiin voit vastata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. 

Osallistu kyselyyn ja ole mukana kehittämässä Loviisasta Suomen paras paikkaa yrittää! 

Kyselyn tulokset tullaan julkaisemaan lokakuun aikana eri Loviisan Yrittäjien viestintäkanavissa. 

Lisätietoja kyselystä antavat
Janine Henriksson-Wikerg, Loviisan Yrittäjät ry (janine.henriksson@he-wi.fi) ja 
Virpi Europaeus, Pro Growth Consulting Oy (Virpi.europaeus@progrowth.fi

Avaa pop-up -ikkuna