LÖYDÄ LÄHELTÄ- menekinedistämishanke 2021-2023

Yhteistyössä: Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät ry, Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Pikes Oy, Paikallislehti Ylä-Karjala ja Nurmeksen kaupunki

Yrittäjä!
Voit käyttää vapaasti tämän linkin takana olevia Löydä läheltä!- materiaalia joita ovat esite- ja hinnoittelupohjat ja logot. Lisäksi on ollut ja on tulossa 1.2. – 12.3. yhdistyksemme erilaisia SOME-ja paikallisradiokampanjoita lehti-ilmoitusten ja juttujen lisäksi.

Löydä läheltä -kampanjan tavoitteena on saada meidät kaikki miettimään hankintojamme ja sitä, mitä kaikkea voimme löytää läheltä. Samalla kun säilytät paikalliset palvelut elinvoimaisina, säästät energiaa ja omaa aikaa. Paikallisesti käyttämäsi raha jää kiertämään kotiseudulle luoden omalta osaltaan elinvoimaa. Oma kotipaikka Nurmes säilyy virkeänä ja vetää puoleensa paluumuuttajia, matkailijoita ja lähikuntien väkeä. Näin elinvoima kertaantuu. Sanotaan, että ei se painonpudotuksessakaan ole merkityksellistä, mitä syö joulun ja uudenvuoden välillä, vaan mitä syö uudenvuoden ja joulun välillä. Tätä voit soveltaa myös omiin hankintoihisi. Silloin tällöin ”ruoho on vihreämpää kauempana” ja shoppailtua tulee reissuissa ja globaaliin verkkokauppaankin tulee eksyttyä. Mutta kun hankinnoissasi entistä useammin ajattelet, löytyiskö läheltä, voi sillä olla oikeasti positiivinen muutos kotopuolen hyväksi. Muista, että jokainen euro on kotiinpäin.

Matkaillessa kannattaa myös käyttää paikallisia palveluja ja ostaa paikkakuntien omia erikoistuotteita, aitoja makuja ja kunkin paikan omaa tarinaa kertovia tuotteita. Niistä jää mukavia muistoja matkailijan reppuun!

Löydä läheltä!  Poikkea kivijalkamyymälään ja kokeile paikallisia verkkokauppoja!

Paikallisia nurmeslaisia erikoiskauppoja, verkkokauppoja ja tehtaanmyymälöitä löydät Pielis-posti 2/2021- numerostamme täältä.