Yrityslautturin verkkovalmennukset

TARJOUS RIIHIMÄEN YRITTÄJIEN JÄSENILLE

Yrityslautturi Oy tarjoaa kaikista verkkokauppansa valmennuksista 30% alennuksen Riihimäen Yrittäjienjäsenille. Alennuksen saa verkkokaupassa kuponkikoodilla RY2021. Tarjous on voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

Esimerkiksi Brändin tarinallistaminen verkkovalmennus sisältää paljon opittavaa, esimerkkejä, toistakymmentä videota ja 22 harjoitusta, joissa kaikissa työstetään juuri sitä oman brändin/yrityksentarinaa. Ja mikä parasta, lähes kaikki nämä jutut, joita tarinallistamisessa teet, ei maksa mitään. Tähän ei tarvitse kalliita mainostoimistoja tai muita. Vain hieman aikaa ja yrityksen viesti on aivan uudella tasolla. Ja hinta! Normaalihinta on 99€+alv. ja Riihimäen Yrittäjille vain 69,30 + alv. Tuo on sellainen pikkusumma, että sen läträä baarissa yhtenä perjantaina hetkessä. Ja tästä oppii enemmän.

Verkkokaupassa tällä hetkellä olevat valmennukset:

Brändin tarinallistaminen -verkkovalmennus 

Tarinat myyvät. Hyvä bränditarina auttaa myymään entistä enemmän ja se sitouttaa niin asiakkaat, työntekijät kuin yhteistyökumppanitkin

Brändin tarinallistamisen verkkokurssi johdattaa sinut askel askeleelta rakentamana omat tarinasi brändille niin, että ne vetoavat kaikkiin sidosryhmiin. Kurssilla opit, mitä kaikkea tarinankerronta pitääkään sisällään ja miten tehdään vetoavia tarinoita. Kurssi ja kurssin harjoitukset johdattavat sinut läpi brändin tarinallistamisen maailman niin, että lopussa sinulla on valmis bränditarina.

Tutustu brändin tarinallistamisen verkkokurssiin täältä: https://yrityslautturi.fi/tuote/brandin-tarinallistaminen/

Brändäyksen avainkysymykset -verkkovalmennus 

Brändin rakentaminen lähtee siitä, että haluttu brändi yhdistetään strategiaan. Eli paljon ennen markkinointia. Hyvät kysymykset ja niihin tarkkaan mietityt vastaukset vievät brändisuunnitelmaasi johdonmukaisesti oikeaan suuntaan.

Brändäyksen avainkysymykset verkkokurssi kysyy juuri ne 18 oikeaa kysymystä, joihin pitää vastata, ennen kuin lähtee viemään brändiä eteenpäin. Kurssi ja kurssin harjoitukset johdattavat sinut läpi brändin kehittämisen niin, että lopussa sinulla on vahva tietämys siitä, mitä brändiltäsi haluat.

Tutustu brändäyksen avainkysymyset valmennukseen täältä: https://yrityslautturi.fi/tuote/brandin-avainkysymykset/

Brändin rakentaminen -verkkovalmennus 

Onko brändinne rakentaminen suunnitelmallista? Vai toteutuuko brändin rakentuminen ilman suunnitelmaa ja omalla painollaan?

Brändin rakentaminen verkkokurssi johdattaa brändin rakentamisen mestariksi. Kurssilla opit, mitä brändi oikeasti tarkoittaa ja miten sitä tulee suunnitelmallisesti tehdä. Kurssi ja kurssin harjoitukset johdattavat sinut läpi brändin rakentamisen maailman niin, että lopussa sinulla on valmis brändin rakentamisen suunnitelma ja ymmärrys. Kurssi käsittää yli 60 harjoitusta, joissa kaikissa mietit oman brändisi kehittämistä.

Tutustu Brändin rakentamisen verkkovalmennukseen täältä: https://yrityslautturi.fi/tuote/brandin-rakentaminen-verkkokurssi/

Brändin rakentaminen & palaute -verkkovalmennus 

Halautko terästää brändiäsi ja samalla saada ohjausta ja apua? Brändin rakentaminen & palaute -verkkovalmennus on pitkälti opiskelumateriaaliltaan sama, kuin Brändin rakentaminen -verkkovalmennus, merkittävä ero on kuitenkin se, että saat henkilökohtaisen palautteen jokaiseen vastaukseesi kurssin sisältämistä 24 tehtävästä. Tämä varmistaa, että asiat menevät varmasti eteenpäin. Verkkovalmennus johdattaa sinut taitavaksi brändin rakentajaksi. Kurssilla opit, mitä brändi tarkoittaa ja miten brändäät suunnitelmallisesti. Kurssimateriaalit ja konkreettiset harjoitukset auttavat sinua ymmärtämään brändin rakentamisen kulmakivet ja tekemään yrityksellesi brändisuunnitelman

Tutustu Brändin rakentaminen & palaute -verkkovalmennukseen täältä: https://yrityslautturi.fi/tuote/brandin-rakentaminen-palaute/

Kaikki brändäyksen kurssit ovat verkkovalmennuksia ja täysin itseopiskelua. Tee silloin kun itsestä tuntuu hyvältä ja aikaa on, vaikka keskellä yötä.

Tässä on muutama kommentti, joita brändäyksen valmennuksissani olleet ovat sanoneet:

”Pitäisi olla jokaiselle yrittäjälle pakollinen”
”Paras valmennus, johon olen tänä vuonna osallistunut”
”Olin koko päivän aivan yläpilvessä. Tämä avasi ymmärtämään niin totaalisesti brändiä ja sitä, miksi jotkut menestyvät ja toiset surkastuvat”
”En voisi olla tyytyväisempi sisältöön. Itsellä lamppu syttyi monessakin kohtaa ja innostus.”
”Täyttä asiaa”

Henkilökohtainen ilMe-analyysi 

Mikroilmeisiin perustuva käyttäytymisanalyysi.

Tunnistatko omat luontaiset vahvuutesi ja käytätkö niitä työssäsi, verkostoissasi ja läheistesi kanssa? Kun tunnet itsesi, ymmärrät sekä itseäsi että toisia paremmin – väärinkäsitykset vähenevät, osaat sovittaa omaa käyttäytymistäsi toisten kanssa ja tiedät, miten käytät omia vahvuuksiasi esimerkiksi muutos- ja konfliktitilanteissa.

ilMe -analyysi on ainoa persoonallisuusanalyysi, jota ei voi huijata.

Tutustu ilMe-analyysiin täältä: https://yrityslautturi.fi/tuote/ilme-analyysi/

Verkkovalmennusten lisäksi tarjoan mm. brändäyksen konsultointia yrityksille. Tutustu tarkemmin www.yrityslautturi.fi ja pyydä tarjous juuri teidän tarpeita vastaavasta konsultoinnista.

Jos sinulla syntyy kysymyksiä, vastaan niihin mielelläni.

Kari Moisiola
Yrityslautturi Oy
Yrittäjä, valmentaja
Puh. 050 388 3853
kari.moisiola@yrityslautturi.fi