Turun Yrittäjien yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneidemme kanssa suunnittelemme jäsenistömme tarpeiden ja toiveiden mukaisia yhteisiä tapahtumia ja koulutusta.

Pääyhteistyökumppanit

OP Turun Seutu on yksi OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Tarjoamme ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Kattavien mobiili- ja verkkopalveluiden lisäksi palvelemme 8 palvelupisteessä toimialueellamme, joka kattaa Turun, Kaarinan, Raision, Naantalin ja Paraisten kaupunkien sekä Liedon, Ruskon ja Vehmaan kuntien alueet. Pankissamme työskentelee noin 210 finanssialan ammattilaista.

https://www.op.fi//web/op-turun-seutu

 

Olemme lähellä, näemme kauas

Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita. Olemme sitoutuneet kehittämään energia-alaa ja toimimaan alan edelläkävijänä sekä Turun kaupungin tavoitteeseen olla hiilineutraali vuoteen 2029 mennessä.

Asiakkaillemme tarjoamme energiapalveluja ja ympäristöystävällisesti tuotettua sähköä ja lämpöä ja jäähdytystä. Palvelutarjontamme kattaa sähköenergian myynnin ja sähkön jakelun sekä kaukolämmön, -jäähdytyksen ja höyryn sekä verkostourakoinnin ja kunnossapidon palvelut sähköverkoille, ulkovalaistukseen sekä liikennevaloihin ja sähköautojen latauspisteet ja aurinkopaneelit.

www.turkuenergia.fi

Veritas on yrittäjien eläkevakuutusyhtiö. Meiltä saat yelin ja tyelin lisäksi oman vakuutusihmisen, joka tietää puolestasi kaiken eläkevakuutuksista, jotta sinä voit keskittyä yrittämiseen.

Emme ole isoin tai tunnetuin eläkeyhtiö, mutta se saa meidät vain yrittämään enemmän. Meille sinä olet ykkönen, tervetuloa aina jonon ensimmäiseksi.

Soita puh 010 195 612, vastaamme puheluusi alle 20 sekunnissa tai laita meiliä yel@veritas.fi.

https://veritas.fi

Muut yhteistyökumppanit

Kasvun myötä tai toiminnan muuttuessa eteen tulee usein huoli työvoiman riittävyydestä ja sen osaamisesta. Turun AKK:lla on tarjota paljon erilaisia osaamisen kehittämisen vaihtoehtoja. Moni yritys on jo löytänyt kauttamme uutta osaavaa työvoimaa. Esim. Helppo oppisopimus kasvattaa edelleen suosiotaan ja se onkin erinomainen, nopea ja helppo tapa hankkia toimintaan lisäkäsiä.

Kun haluat kuulla lisää eri vaihtoehdoista soita: asiakkuuspäällikkö Risto Ruohola, puh. 0400 806 116