Vammalan Yrittäjät

Vammalan Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Yhdistyksemme on vuonna 1931 perustettu, yli 90-vuotias paikallisyhdistys. Toimintamme on vakaalla pohjalla sekä toiminnallisesti, että taloudellisesti. Jäsenmäärämme on yli 300 jäsentä. Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Mitä me teemme

Toimimme yrittäjien, Sastamalan kaupungin ja Lounais-Pirkanmaan seutukunnan menestykseksi. Vaikutamme yrittäjäjärjestössä kaikilla tasoilla. Järjestämme koulutuksia ja tapahtumia myös yhteistyössä Sastamalan elinkeinopalveluiden kanssa.

Syyskuussa 2022 Sastamalan keskustassa on avattu ylläpitämämme etätyötila Tyrvään Vörkki, joka vastaa niin yrittäjien, etätyöntekijöiden kuin opiskelijoiden tarpeisiin etätoimistomahdollisuudesta.

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Maksuton
Koulutukset ja seminaarit

Tekijäiltamat

Tervetuloa juhlimaan yhdessä yrittäjyyttä 28.10.2023 sekä jännittämään, kuka valitaan Vammalan Vuoden Yrittäjäksi!

Ota yhteyttä ja seuraa Facebookissa

Vammalan Yrittäjien hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on omalla paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen.

Vammalan Yrittäjien Facebook-sivulta löydät nostoja alueen ajankohtaisista yritysuutisista, tapahtumista ja tiedotteista.

Alla olevalla painikkeella voit hakea Suomen Yrittäjien yhteystietoja maanlaajuisesti.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.