Etsi

Hankintaneuvonta

Hankinta-asiamies.fi

Hankinta-asiamies välittää yrittäjälle kiinnostavat julkiset hankintailmoitukset vielä vuoden 2018 loppuun asti.* Nykyinen Hankinta-asiamies.fi -sivusto suljetaan 31.12.2018. 1.1.2019 alkaen tarjolla ei ole enää maksutonta hankintailmoitusten ja tarjouspyyntöjen vahtipalvelua.

*HUOM. Hankinta-asiamies.fi -palvelun käyttäjä, muista päivittää palveluun jäsennumerosi ja jäsenyyden voimassaoloaika. Järjestelmä lähettää automaattisesti laskun, jos jäsenyystietoja ei löydy tai niitä ei ole päivitetty.

Tukipyynnön Pirkanmaan hankintaneuvontaan voi Hankinta-asiamies.fi -verkkopalvelun sulkeuduttua jättää tämän sivun lomakkeen kautta. Hankinta-asiamies.fi -verkkopalvelussa tapahtuvat muutokset eivät koske myöskään Suomen Yrittäjien hankintaneuvontapalvelua.

Kaikki Suomen Yrittäjien hankintaneuvojat löydät jatkossakin osoitteesta: https://www.yrittajat.fi/yrittajan-abc/yritystoiminnan-abc/julkiset-hankinnat/suomen-yrittajien-hankintaneuvonta-553148


Missä hankintailmoituksia julkaistaan?

  1. Kansallisen kynnysarvon ylittävät hankinnat julkaistaan HILMA-palvelussa internetissä, osoite: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/
  2. EU-kynnysarvon ylittävät hankinnat julkaistaan HILMA-palvelussa kuten kansalliset ilmoitukset. Lisäksi EU-kynnysarvon ylittävät hankinnat julkaistaan EU TED tietokannassa ja virallisessa lehdessä.
  3. Pienhankintailmoitukset julkaistaan useimmiten hankintayksiköiden omilla internetsivuilla tai julkaisemalla ilmoitus paikallislehdessä, kunnan ilmoitustaululla jne. Käytäntö vaihtelee niin ilmoitusten sisällön kuin euromääräisten rajojen suhteen.


 

 

Hankintaneuvonta tukipyyntö