”Vahvan verkoston avulla pienestäkin yrittäjästä tulee suuri”

Pirkanmaan Nuoret Yrittäjät on verkostoitumis- ja kohtaamispaikka kaikille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille opiskelijoille. Tarjoamme koulutusta, mahdollisuuden tavata samanhenkisiä ihmisiä ja keinot löytää vastauksia yrittäjyyden arkisiin kysymyksiin.
Liity Nuorten Yrittäjien postituslistalle ja/tai Facebook-ryhmään.

 

Tule mukaan SYKSYN Huippuherätyksiin!
Huippikset joka kuun 1. torstai klo 9-10, Wayne´s Coffee Koskipuistossa
Herätys on maksuton, aamupala omakustanteinen

 

 • Torstai 6.10. Mielen voima - miten mieltä hallitaan
  Meillä on hallussamme yksi maailman tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme! Taikurina ja mentalistina luon illuusioita ja näytän kuinka mieltä voi johdatella ja harhauttaa. Meillä on jopa 70 000 ajatusta päivässä ja samalla tavalla saatamme elää päivästä toiseen mielemme luomassa illuusiossa, täysin ajatustemme vietävinä.

  Luomme itse maailmamme ajatuksillamme ja uskomuksillamme. Ne vaikuttavat tunnetilaan, kehoon sekä toimintaan. Omilla ajatuksillamme voimme vaikuttaa elämän laatuun, suuntaan ja tavoitteidemme toteutumiseen.

  Mielen valmennus on mielen treenaamista. Valmennuksen avulla ymmärrät, miten mieli toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa. Valmennus antaa välineet, joilla voimme luoda maailmastamme sellaisen kuin haluamme ja auttaa löytämään omat voimavarat ja potentiaali. Hyödynnän ratkaisukeskeistä ja positiivista psykologiaa, tietoisuustaitoja sekä NLP:tä.

  Herättelijänä mentalisti, sirkustaiteilija Jenni Pylkkänen. Lisätietoja herättelijästä: www.jennisofia.com ja www.facebook.com/sirkustaiteilijajennisofia
   
 • Torstai 3.11. Strateginen ja ennakoiva hallitus. Käytännön työkaluja yrityksen hallitustyöskentelyyn
  Mitä jos yrityksen hallitus olisikin johdon inspiraation lähde? Jos valvonnan sijaan hallitus olisikin moottori luovan strategian luomisessa? Miten yrittäjä voi saada hallituksesta itselleen aidon sparrausavun? Aamun tavoitteena on herätellä hallitustyöskentelyä ja keskustella strategisen ja ennakoivan hallituksen mahdollisuuksista.

  Herättelijä Reetta Keränen toimii hallituksen puheenjohtajana Sivupersoonassa (www.sivupersoona.com) sekä hallituksen jäsenenä Kolmannessa Persoonassa (www.kolmaspersoona.fi) ja Joiku of Lifessa (www.joikuoflife.fi). Arkityössään Reetta työskentelee strategisen ennakoinnin ja palvelumuotoilun parissa ja kehittää media-, koulutus- ja hyvinvointialalla toimiville asiakkailleen palvelukonsepteja ja -strategioita.
   
 • Torstai 1.12. Mitä tarvitaan, jotta voi hypätä sovellusalalle?
  Terhi Immonen Healthfactorylta ja Mikko Sävilahti Haltulta tulevat kertomaan verkkoportaalien ja mobiiliapplikaatioiden maailmasta.

  Mikko Sävilahti on Haltu Oy toimitusjohtaja ja yrittäjä. Haltu Oy:n palveluihin kuuluu erityisesti erilaiset ohjelmistokehityspalvelut, joihin kuuluu myös mobiilisovellukset. Mikko tulee avaamaan mm. ohjelmistokehityksen hintahaarukoita ja mahdollisuuksia. Esimerkiksi mitä mobiiliapplikaatiot voivat tarjota sellaisellekin yritykselle, joka haluaa tarjota applikaation avulla vain lisäarvoa asiakkaillensa.

  Terhi Immonen on Healthfactory Oy (TNT Trainerit) toimitusjohtaja ja kertoo hieman eri perspektiivistä asioita. Hän kehitti liikeidean, joka perustui pelkästään ohjelmistoon ja lähti viemään sitä eteenpäin ilman ohjelmistoalan osaamista. Hän kertoo mitä vaati perustaa asiakkaille maksullinen ohjelmisto pelkästään idean pohjalta ja miltä ohjelmistoala on tuntunut.
   

Ilmoittaudu huippuherätyksiin tästä.


 

Kirjanpidon alkeet -kurssi

Yrittäjän paras ystävä on hyvä kirjanpitäjä, kuitenkin vastuu kirjanpidosta on aina yrittäjällä itsellä. Nuorten yrittäjien toiveesta järjestämme kirjanpidon alkeet -kurssin, jossa perehdymme mm. näihin aiheisiin:

- keskitymme toiminimen ja osakeyhtiön kirjanpitoon
- tuloksen ja taseen avaaminen käytäntöön
- tilien läpikäymistä ja infoa miten raportit koostuvat
- verotukseen liittyvät asiat
- tilitoimiston ja asiakasyrityksen välisen yhteistyön parantaminen
- osallistujien tarpeiden mukaan täydennetään sisältöä.

Kurssi järjestään kahdessa osassa tiistaina 27.9. klo 17-20 sekä tiistaina 4.10. klo 17-20, Pirkanmaan Yrittäjien kokoussalissa (Kehräsaari B, 2. krs, 33200 Tampere).

Kouluttajana toimii Juuso Sandberg, Tilitoimisto Skarppitilit Oy:stä.

Kurssin hinta on 25 € / henkilö. Ilmoittautumiset 21.9. mennessä tästä.
Ilmoittautumisen peruuttaminen on tehtävä 21.9. mennessä. Sen jälkeen tulleista peruutuksista / poisjäämisestä veloitetaan kurssin maksun normaalisti.