”Vahvan verkoston avulla pienestäkin yrittäjästä tulee suuri”

Pirkanmaan Nuoret Yrittäjät on verkostoitumis- ja kohtaamispaikka kaikille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille opiskelijoille. Tarjoamme koulutusta, mahdollisuuden tavata samanhenkisiä ihmisiä ja keinot löytää vastauksia yrittäjyyden arkisiin kysymyksiin.
Liity Nuorten Yrittäjien postituslistalle ja/tai Facebook-ryhmään.

 

Tule mukaan SYKSYN Huippuherätyksiin!
Huippikset joka kuun 1. torstai klo 9-10, Wayne´s Coffee Koskipuistossa
Herätys on maksuton, aamupala omakustanteinen

 

 • Torstai 1.9. Pintaa syvempää johtamista - yrityksen kasvun avaimet löytyvät yksilöistä
  Tarinoita onnellisuudesta, henkilökohtaisesta kasvusta, erilaisuudesta, muutoksesta ja tuloksen tekemisestä.
  Keskustelua alustamassa:
  Harri Kulmala, menestyksen tekijä ja johdon coach, U Grow Oy
  Jussi Leinonen, muutoksen vauhdittaja ja yrittäjä, Tampereen DDC-Tekniikka Oy ja Shift Up Oy
   
 • Torstai 6.10. Mielen voima - miten mieltä hallitaan
  Meillä on hallussamme yksi maailman tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme! Taikurina ja mentalistina luon illuusioita ja näytän kuinka mieltä voi johdatella ja harhauttaa. Meillä on jopa 70 000 ajatusta päivässä ja samalla tavalla saatamme elää päivästä toiseen mielemme luomassa illuusiossa, täysin ajatustemme vietävinä.

  Luomme itse maailmamme ajatuksillamme ja uskomuksillamme. Ne vaikuttavat tunnetilaan, kehoon sekä toimintaan. Omilla ajatuksillamme voimme vaikuttaa elämän laatuun, suuntaan ja tavoitteidemme toteutumiseen.

  Mielen valmennus on mielen treenaamista. Valmennuksen avulla ymmärrät, miten mieli toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa. Valmennus antaa välineet, joilla voimme luoda maailmastamme sellaisen kuin haluamme ja auttaa löytämään omat voimavarat ja potentiaali. Hyödynnän ratkaisukeskeistä ja positiivista psykologiaa, tietoisuustaitoja sekä NLP:tä.

  Herättelijänä mentalisti, sirkustaiteilija Jenni Pylkkänen. Lisätietoja herättelijästä: www.jennisofia.com ja www.facebook.com/sirkustaiteilijajennisofia
   
 • Torstai 3.11. HUIPPUHERÄTYS klo 9-10, Wayne´s Coffee Koskipuisto
   
 • Torstai 1.12. HUIPPUHERÄTYS klo 9-10, Wayne´s Coffee Koskipuisto

Ilmoittaudu huippuherätyksiin tästä.


Tule mukaan yritysvierailuille ja verkostoitumaan!
Kierros-tapahtumassa käymme yritysvierailuilla neljässä mielenkiintoisessa kohteessa ja verkostoidumme keskenämme.

Perjantaina 9.9.2016 klo 11-18.30.

Tilaisuus on maksuton sisältäen linja-autokyydit, yritysvierailut, lounaan ja bussieväät. Päivällinen on omakustanteinen.

 

Vierailukohteet:
Hiedanranta, Tampere
http://valiaikainenhiedanranta.fi
Tampereen Hiedanrantaan on noussut uusi pienyritysten keskus, jossa järjestetään myös paljon erilaisia tapahtumia.

Dynaset Oy, Ylöjärvi
Dynaset on maailman johtava hydrauligeneraattoreiden, -korkeapainepesureiden ja -kompressoreiden valmistaja. Dynaset-hydraulilaitteet muuntavat liikkuvan työkoneen hydraulivoiman sähköksi, korkeapainevedeksi, paineilmaksi, magneetiksi ja tärinäksi. Yrityksen tuotteita käytetään sadoissa tuotesovelluksissa useilla eri toimialoilla ympäri maailman.

Sim Finland Oy, Ylöjärvi
Sim Sensitive on hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja, joka lukeutuu alansa huippuihin maailmassa. Erityisesti hajusteettomien ja hypoparfymoitujen tuotteiden saralla olemme kehittäneet tuotteita ja tuotesarjoja, joiden korkeasta laadusta, turvallisuudesta ja toimivuudesta saamme kiitosta päivittäin.

Akun Tehdas / ProPromotion Oy, Ylöjärvi
Akun Tehdas on vuonna 2003 Tampereen kupeeseen perustettu av-alan monipuolinen osaamiskeskittymä ja usean yrityksen koti. Akun Tehdas tunnetaan myös legendaarisen Eppu Normaalin kotipesänä. Akun Tehdas toimii luotettavana palveluntarjoajana erilaisissa tapahtumissa. Vuoden mittaan Akun Tehdas toteuttaa reilut 500 tapahtumaa. Asiakkaana ovat vuosien saatossa olleet Suomen suurimmat festivaalijärjestäjät, useat kotimaiset ja ulkomaiset bändit, monen kokoiset yritykset sekä yksityishenkilöt. Akun Tehdas on mukana myös tv- ja elokuvatuotannoissa.


ProPromotion Oy on Taija Holmin vuonna 2006 perustama täyden palvelun PR-toimisto. Yritys vastaa artisti-, kiertue- ja festivaalipromootioista, mediakoulutuksista, tuotelanseerauksista ja tapahtumatuotannoista. Erikoisalaa ovat promootion strateginen suunnittelu ja toteutus sekä mediatiedotus. Taija Holm on palkittu neljänä vuonna Musiikki & Median Industry Awards -gaalassa Vuoden tiedottajana / markkinointipäällikkönä. ProPromotionin asiakkaita ovat muun muassa Eppu Normaali, Yö, Popeda, Stratovarius, Sami Hedberg, Himos Juhannus, Tammerfest, Tapsan Tahdit, Auto Outlet (Tesla), Elisa Viihde ja Mediapolis. Taija Holm johtaa myös Suomen suurinta musiikki- ja media-alan ammattilaistapahtumaa Musiikki & Mediaa ja sen omistamaa showcase-festivaalia Lost In Music.

Yhteiskuljetukset Kierrokselle:
(pysäkit ja aikataulut löytyvät ilmoittautumislinkistä)

Mänttä-Vilppula – Juupajoki – Orivesi – Kangasala
Valkeakoski – Lempäälä
Parkano – Ikaalinen – Hämeenkyrö – Ylöjärvi
Tampereen keskustori, Vanha Kirkko

ILMOITTAUDU MUKAAN 29.8. MENNESSÄ TÄSTÄ. Paikkoja on rajoitetusti.
Ilmoittautuminen on sitova, peruutus on tehtävä 22.8. mennessä, tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista/poisjäämisestä veloitamme kierroksen todellisten kustannusten mukaan 50 €.
Lisätietoja tapahtumasta: tanja.makynen [at] pirkanmaanyrittajat.fi.