Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Pirkanmaa

Järjestö vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon ja edistää yrittämisen edellytyksiä Pirkanmaalla. Olemme mukana yrittäjän arjessa. Tehtäviimme kuuluvat ajankohtaisista asioista tiedottaminen, yrittäjien välisen yhteistyön edistäminen ja verkostojen luominen. 

Tarjoamme yrittäjille virkistäytymismahdollisuuksia ja järjestämme tilaisuuksia,
joissa yrittäjät voivat kohdata muita yrittäjiä, solmia uusia, hyödyllisiä ja kiinnostavia yhteistyösuhteita. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin koulutuksiin, joita toteutetaan myös webinaareina. Käytettävissäsi ovat lisäksi laajat asiantuntijapalvelumme ja rahanarvoiset jäsenedut.

Yrittäjien äänen kuuluminen kunnissa ja koko Pirkanmaalla on tärkeä asia. Yrittäjäjärjestö on ainoa elinkeinoelämän järjestö, jolla on verkosto joka kunnassa ja Tampereella joka kaupunginosassa. Lähialueesi yrittäjäyhdistys ajaa yrittäjien etuja kotikunnassasi ja tarjoaa monia yrittäjien yhteistyömahdollisuuksia. Järjestö on yrittäjien ja pk-yritysten puolestapuhuja.
 

YRITTÄJÄJÄRJESTÖ ON VAHVA VAIKUTTAJA

  Pirkanmaan Yrittäjiin kuuluu 8 200 yrittäjää ja pk-yritystä, jotka työllistävät yhteensä yli 50 000 työntekijää. Järjestöllä on siis painoarvoa.
  Äänemme kuuluu ja toimintamme näkyy Pirkanmaalla laajasti.

  • Missiomme on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita Pirkanmaalla.
  • Visiomme on luoda parhaat yrittäjyyden olosuhteet Pirkanmaalle.
  • Arvomme ovat rohkeus, luotettavuus ja uusiutumiskyky.


  Kuulumalla Pirkanmaan Yrittäjiin olet osa kasvavaa verkostoa, joka ulottuu kotipaikkakunnaltasi koko Suomeen ja kansainvälisille kentille asti.

   

  Liity jäseneksi - osallistu, verkostoidu ja vaikuta!