Etsi

Tampereen yrittäjät

Tampereen yrittäjät on Tampereella toimivien kaupunginosayhdistysten yhteinen vaikuttamisen kanava. Sen päätehtävänä on kehittää yritysten ja yrittäjien toimintaedellytyksiä kaupungin alueella.

Tampereen yrittäjät koostuu kaupunginosayhdistyksien puheenjohtajista ja on tärkeä osa Pirkanmaan Yrittäjien edunvalvontaa. Tampereen kaupungissa vaikuttaa 11 kaupunginosayhdistystä, jotka huolehtivat alueensa jäsenyrittäjien edunvalvonnasta ja edistävät yrittäjien verkostoitumista.

Tampereen kaupunginosayhdistysten puheenjohtajat ovat allekirjoittaneet 5.9.2013 Sitoumuksen yrittäjyyden puolesta Tampereen kaupungin pormestarin Anna-Kaisa Ikosen kanssa.  Sitoumuksessa molemmat osapuolet toimivat yhteisten tavoitteiden puolesta:

1. Yrittäjämyönteisen ilmapiirin edistäminen
2. Elinkeinojen ja yrittämisen edellytysten kehittäminen
3. Kunnan palvelumarkkinoiden kasvun ja tasapainoisen kehittymisen  edistäminen
4. Kunnan vetovoimaisuuden kehittäminen

Keväällä 2019 Tampereen yrittäjät järjesti yhdessä Tampereen kaupungin kansssa yrittäjille keskustelutilaisuuden, jossa aiheena oli Tampereen yritysalueiden ja kaupungin ydinalueiden kehittäminen ja suunnitelmat. Syksyn keskustelutilaisuuden (8.10.) aiheena on kaupungin liikenneratkaisut ja liikennesuunnitelmat. Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille kaupunginosayhdistykset järjestivät maaliskuussa verkostoitumistapahtuman Y-ajon.


Yhteystiedot:
Tampereen yrittäjät
puheenjohtaja Kerkko Penttilä
p.  040 501 3090
etunimi.sukunimi @ otoplug.fi
Tampereen kaikki yrittäjäyhdistykset yhteystietoineen löydät tästä.

Tampereen yrittäjät löydät myös Facebookista!