Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tampereen yrittäjät

Tampereen yrittäjät on Tampereella toimivien kaupunginosayhdistysten yhteinen vaikuttamisen kanava. Sen päätehtävänä on kehittää yritysten ja yrittäjien toimintaedellytyksiä kaupungin alueella.

Tampereen yrittäjät koostuu kaupunginosayhdistyksien puheenjohtajista ja on tärkeä osa Pirkanmaan Yrittäjien edunvalvontaa. Tampereen kaupungissa vaikuttaa 11 kaupunginosayhdistystä, jotka huolehtivat alueensa jäsenyrittäjien edunvalvonnasta ja edistävät yrittäjien verkostoitumista.

Tampereen kaupunginosayhdistysten puheenjohtajat ovat allekirjoittaneet 5.9.2013 Sitoumuksen yrittäjyyden puolesta Tampereen kaupungin pormestarin Anna-Kaisa Ikosen kanssa.  Sitoumuksessa molemmat osapuolet toimivat yhteisten tavoitteiden puolesta:

1. Yrittäjämyönteisen ilmapiirin edistäminen
2. Elinkeinojen ja yrittämisen edellytysten kehittäminen
3. Kunnan palvelumarkkinoiden kasvun ja tasapainoisen kehittymisen  edistäminen
4. Kunnan vetovoimaisuuden kehittäminen

Vuoden 2019 aikana Tampereen yrittäjät järjesti yrittäjille kaksi keskustelutilaisuutta yhdessä Tampereen kaupungin kanssa. Tilaisuuksien aiheina olivat kaupungin ydinalueiden kehittäminen ja suunnitelmat sekä kaupungin liikenneratkaisut ja liikennesuunnitelmat.  Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille kaupunginosayhdistykset järjestivät maaliskuussa Y-AJo liikennekilpailun sekä verkostoitumistapahtuman Veho Tampereen tiloissa.


Yhteystiedot:
Tampereen yrittäjät
puheenjohtaja Mirka Lahti

p.  040 560 9221
etunimi.sukunimi (at) magus.fi
Tampereen kaikki yrittäjäyhdistykset yhteystietoineen löydät tästä.

Tampereen yrittäjät löydät myös Facebookista!