Tampereen yrittäjät | Yrittajat.fi
Yrittäjät > Pirkanmaan Yrittäjät > Pirkanmaa > Edunvalvonta

Etsi

Tampereen yrittäjät

Tampereen yrittäjät on Tampereella toimivien kaupunginosayhdistysten yhteinen vaikuttamisen kanava. Sen päätehtävänä on kehittää yritysten ja yrittäjien toimintaedellytyksiä kaupungin alueella.

Tampereen yrittäjät koostuu kaupunginosayhdistyksien puheenjohtajista ja on tärkeä osa Pirkanmaan Yrittäjien edunvalvontaa. Tampereen kaupungissa vaikuttaa 11 kaupunginosayhdistystä, jotka huolehtivat alueensa jäsenyrittäjien edunvalvonnasta ja edistävät yrittäjien verkostoitumista.

Tampereen yrittäjät on ajanut voimakkaasti yritysvaikutusten arvioinnin jalkauttamista Tampereen kaupungin päätöksentekoon tapaamalla muun muassa Osaamis- ja elinkeinolautakunnan jäsenet. 

Tampereen kaupunginosayhdistysten puheenjohtajat ovat allekirjoittaneet 5.9.2013 Sitoumuksen yrittäjyyden puolesta Tampereen kaupungin pormestarin Anna-Kaisa Ikosen kanssa.  Sitoumuksessa molemmat osapuolet toimivat yhteisten tavoitteiden puolesta:

1. Yrittäjämyönteisen ilmapiirin edistäminen
2. Elinkeinojen ja yrittämisen edellytysten kehittäminen
3. Kunnan palvelumarkkinoiden kasvun ja tasapainoisen kehittymisen  edistäminen
4. Kunnan vetovoimaisuuden kehittäminen

Vuoden 2016 aikana Tampereen yrittäjät tapasi Tampereen kaupunginvaltuuston sekä Osaamis- ja elinkeinolautakunnan jäsenet.  Lokakuussa järjestettiin keskustelutilaisuus kuntavaaleissa ehdokkaiksi aikoville.

Yhteystiedot:
Tampereen yrittäjät
puheenjohtaja Raine Tuomela
p.  0400 553 910


Tampereen kaikki yrittäjäyhdistykset yhteystietoineen löydät tästä.

Tampereen yrittäjät löydät myös Facebookista!