Etsi

Talouskoulun infotilaisuus

Talouskoulun infotilaisuus

Aika

13.2.2019 | 8:30

Paikka

Pirkanmaan Yrittäjien kokoussali

Hinta

Maksuton
Koulutus

Yrittäjän talouskoulu alkaa!
Talouskoulun maksuton infotilaisuus järjestetään keskiviikkona 13.2.2019 klo 8.30-10, Pirkanmaan Yrittäjien kokoussalissa, Kehräsaari B, 2. krs, Tampere.

Talouskoulu on viiden itsenäisen kokonaisuuden sarja, jossa pureudutaan ymmärtämään yrityksen talousasioita syvemmin ja tarkemmin. Voit joko ilmoittautua kaikkiin osiin (täydentävät toisiaan) tai poimia kirsikat kakusta ja ilmoittautua niihin osiin, jotka tuntuvat juuri nyt tarpeellisilta.

Infotilaisuudessa käydään läpi talouden hoitamisen vuosikello. Tämän infon jälkeen pystyt arvioimaan teetkö tarvittavat toimenpiteet oikeaan aikaan yrityksessäsi.

Yrityksen taloutta voi johtaa monin eri tavoin. Meidän talousnerolaisten näkemyksen mukaan ei kuitenkaan tarvitse olla taloushallinnon ammattilainen, jotta yrityksen taloutta voi johtaa.

Oikeanlaisella osaamisella taloustiedoilla johtaminen on jokaisen omaksuttavissa. Kun talousasioita lähestytään riittävän selkeästi, yksinkertaisesti ja ”yrittäjän omalla kielellä”, löytyy yhteys toiminnan ja talouden johtamisen välillä. On tärkeää tietää, mitä ei vielä tiedä. Tärkeintä on kiinnittää huomio oikeisiin asioihin ja sitä kautta tekemään yrityksen kannalta oikeita ratkaisuja.

Näistä lähtökohdista TalousNeRo jakaa hyvin käytännön läheistä taloushallinnon ja taloustiedolla johtamisen osaamista koulutusten muodossa. Emme ole tilitoimisto, mutta ymmärrämme heidän näkökulmaansa ja kieltään. Olemme juuri oikea tulkki yrityksien johdon ja talouden ammattilaisten välillä. Koulutukset soveltuvat kaikille, jotka haluavat kasvattaa omaa tai organisaation osaamista ja ymmärrystä.

Kouluttajana toimii yrittäjä Johanna Saarinen (HM, BBA), jolla on usean vuoden käytännön kokemus talouden johtamisesta eri kokoisissa  organisaatioissa. Johannan koulutustyyliin kuuluu puhua suoraan yrittäjälle olennaisista asioista, yrittäjän kielellä ja löytää esimerkit todellisista liike-elämän tapahtumista. Esiintyjänä Johanna on innostava ja osallistava. Koulutusten jälkeen tuloksena koulutettaville jää aina konkreettisia vinkkejä talouden johtamisen arkeen.Ilmoittaudu mukaan Talouskoulun infoon 11.2. mennessä TÄSTÄ.

Talouskoulun aiheet ja ajankohdat:
Klo 16.30-18.30, Pirkanmaan Yrittäjien kokoussali, Kehräsaari B, 2. krs, Tampere


Ti 5.3. 1/5 Yrityksen taloudenhoidon perusteet
Ti 2.4. 2/5 Taloustiedolla johtaminen
Ti 7.5. 3/5 Yrittäjän henkilökohtainen talous
Ti 3.9. 4/5 Katelaskenta ja hinnoittelu
Ti 1.10. 5/5 Budjetointi ja ennustaminen

Yksittäisen koulutuksen jäsenhinta 95 € + alv 24% / henkilö
Koko koulutussarjan jäsenhinta 425 € + alv 24% / henkilö