Etsi

Likkojen Lenkki 2019 - jäsenetuhintaan lenkille!

Likkojen Lenkki 2019 - jäsenetuhintaan lenkille!

Aika

18.5.2019 | 11:30

Paikka

Ratinanniemen festivaalipuisto, Tampere

Hinta

Jäsenetuhinta 29 €/hlö (normaalihinta 38-54€)
Hyvinvointi

LIKKOJEN LENKKI 2019!

Pirkanmaan Yrittäjien jäsenyritykset pääsevät Likkojen Lenkille jäsenetuhintaan 29 €/likka. Etu koskee jäsenyrityksen yrittäjää/yrittäjiä, työntekijöitä sekä yrittäjän/yrittäjien perheenjäseniä.

Edun saat käyttöösi, kun ilmoittaudut lenkille Pirkanmaan Yrittäjien kautta 30.4. mennessä TÄSTÄ. Esteen sattuessa peruthan osallistumisen 30.4. mennessä, niin että saamme palautettua rannekkeen vielä takaisin. Kun ranneketta ei voi enää palauttaa perimme osallistumismaksun.

Likkojen Lenkki kokoaa vuosittain kaikenikäiset naiset yhteen – jo 30-vuoden ajan!
Lauantaina 18.5.2019 kello 11.30 – 18.00 Ratinanniemen festivaalipuistossa Tampereella nautitaan jälleen upeassa naisenergisessä ilmapiirissä yhdessäolosta sekä liikunnan ja viihteen ainutlaatuisesta yhdistelmästä. Päivän musiikkikattauksesta vastaavat karismaattiset miesartistimme Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys ja Anssi Kela – tapahtuman polkaisee käyntiin Tampereen Työväen Teatterin Poikabändi-musikaalikomedian ToiBoys! Reittivaihtoehtoja on kolme, omansa  juoksijoille kuin myös kävelijöille lisänä ohjatut liikuntatunnit sekä Rock The City Tampere -kaupunkiseikkailu.

Lisätietoa lenkistä www.likkojenlenkki.fi