Etsi

Emergency banner

Matkalla työhön – avointen ovien Pirkanmaa

Matkalla työhön – avointen ovien Pirkanmaa

Aika

11.9.2019 | 9:00 - 12.9.2019 | 18:00

Paikka

Koko Pirkanmaa
Muiden tapahtumat

Starttaa syksysi Matkalla työhön – avointen ovien Pirkanmaa -tapahtumalla! Tapahtuma tukee työnhakua, uraverkostoitumista ja osaamisen kehittymistä.

Koko Pirkanmaan alueen kattavat tapahtumapäivät järjestetään 11.–12.9.2019 mukaan ilmoittautuneiden toimijoiden omissa toimitiloissa. Maksuton tapahtuma on suunnattu kaikille työtä, koulutusta tai työllisyyspalveluita tarvitseville. Tilaisuuksissa eri alojen työnantajat, kouluttajat, työllisyyttä tukevien palveluiden tuottajat ja yhdistykset avaavat omia toimitilojaan ja kertovat toiminnastaan.

Suunnittele oma tilaisuutenne kohderyhmäänne houkuttelevaksi kokonaisuudeksi ja ilmoittaudu mukaan 30.8.2019 mennessä. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta ja voit itse päättää, järjestätkö tilaisuuden 11.9. vai 12.9. - vai molempina päivinä. Omaan tilaisuuteen voi sisällyttää esimerkiksi pikahaastatteluita, tutustumisen toimitiloihin, avointen työtehtävien ja toiminnan esittelyt tai työyhteisön terveiset. Kävijöiden kohtaaminen omissa toimitiloissa antaa enemmän tietoa toiminnasta ja voi mahdollistaa esimerkiksi nopeamman työllistämisen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: bit.ly/matkallatyohon2019

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimisto ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut.

#matkallatyöhön