Etsi

Emergency banner

HUIPPUHERÄTYS: Tietopaketti videotuotannoista ja YouTubesta

HUIPPUHERÄTYS: Tietopaketti videotuotannoista ja YouTubesta

Aika

10.10.2019 | 9:00

Paikka

Kulttuuritalo Laikku, luentosali

Hinta

maksuton
Nuoret Yrittäjät

Seuraavassa Pirkanmaan nuorten yrittäjien aamiaistapahtumassa sukelletaan videoiden maailmaan. Videot ovat tämän hetken kuumin juttu lähes joka yhteydessä. Mutta mitä niistä pitäisi tietää ja mitä pitäisi huomioida jos videoita alkaa tehdä markkinointikäyttöön.

Tapahtuma tarjoaa napakan tietopaketin miten YouTube ja videot toimivat markkinointikeinona. Mitä eri mahdollisuuksia käytännössä on ja mitä tekeminen oikeasti vaatii ja maksaa? Mitä asioita omaa kanavaa perustaessa tai videosisältöä luotaessa tulee vastaan? Entä mitä asioita on hyvä huomioida, jos suunnitelmissa on markkinointiyhteistyö tubettajan kanssa?

Videoiden maailmaan meidät johdattelee Heli Järvenpää. Heli on ohjelmistoyritys Sysartin markkinointipäällikkö, Suomen tubettajat ry:n hallituksen jäsen ja viestintäalan yrittäjä. Helillä on useiden vuosien kokemus videotuotantojen ostamisesta yrittäjän asemassa sekä videosisältöjä hyödyntävien mainoskampanjoiden suunnittelusta eri yrityksille. Luvassa on konkreettisia esimerkkejä siitä, mikä toimii ja mikä ei.

Ilmoittautuessa voit jättää kysymyksiä tai kertoa mitä haluaisit tietää videomarkkinoinnista. Heli ottaa mahdollisuuksien ja kysymysten määrän mukaan näitä aiheita esille esityksessään.

Aikataulu:

  • 9.00 Aloitamme aamupalalla ja verkostoitumisella
  • 9.30-10.30 Heli johdattelee meidät videoiden maailmaan
  • Tila on varattu tapahtumalle klo 11 asti, joten tässä on vielä hyvä väli jatkaa keskustelua syntyneistä ajatuksista.

Tervetuloa oppimaan uutta ja verkostoitumaan!