Etsi

Markkinoinnin digikoulu

Markkinoinnin digikoulu

Aika

24.3.2020 | 16:00 - 19:00

Paikka

Uusyrityskeskus Ensimetri (Technopolis, Yliopistonrinne)

Hinta

90 euroa + alv 24%
Muiden koulutukset

Markkinoinnin digikoulu – tuottavat verkkotyökalut asiakaskokemuksen parantamiseen

Kouluttaja: Jari Moisio, Avantium Partner

Miten pienyrityksen markkinointi, myynti ja asiakaspalvelu tehostuvat sähköisillä työkaluilla? Miten niillä parannetaan asiakaskokemusta?

Pienyrityksen digipakki koostuu työkaluista, joilla markkinointi, moderni myynti sekä palveluliiketoiminta tuottavat parempaa asiakaskokemusta ja säästävät yrittäjän aikaa. Verkosta löytyy niin maksuttomia kuin kuukausimaksullisia palveluja, mutta mitkä niistä ovat omaan toimintaan sopivia?

Kokoamme yhdessä kullekin osallistujalle oman digipakin tutustamalla erilaisiin työkaluihin ja miten niitä voi hyödyntää parhaiten. Käymme läpi sähköisiä välineitä mm.

  • Asiakkaiden houkutteluun
  • Asiakaspalveluun
  • Myyntiin
  • Asiakas- ja projektitoimintaan
  • Etäneuvotteluun / webinaareihin

Koulutuksen tavoitteena on varmistaa osallistujille juuri oikeat välineet omalle yritykselle, joilla pystyy palvelemaan asiakkaita entistä paremmin.

 

Koulutus pidetään Uusyrityskeskus Ensimetrissä (Technopolis, Yliopistonrinne), Kalevantie 2, Tampere.Oppimäärän hinta on 90 euroa + alv. 24 %.

 

Koulutukset on suunnattu mikroyrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle, joka haluaa kehittää yritystään. Kouluttajina toimivat alan asiantuntijat, jotka toimivat itsekin yrittäjinä ja tuntevat pienen yrittäjän käytännön toiminnan haasteet. (Koulutukset toteutetaan, mikäli osallistujamäärä on vähintään 10 hlöä).

Lisätietoja koulutuksesta: