Etsi

Emergency banner

Kehräämön Voimawebinaari - työkaluja stressin ehkäisyyn ja hoitoon

Kehräämön Voimawebinaari - työkaluja stressin ehkäisyyn ja hoitoon

Aika

9.6.2020 | 10:00 - 14:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille 25 € (sis. ALV 24%)
Hyvinvointi

Otsikon kuva: Mikko Vares

Kehräämön Voimawebinaari - työkaluja stressin ehkäisyyn ja hoitoon
Koronaepidemia aiheuttaa yrittäjille huolta taloudesta sekä omasta ja läheisten terveydestä. Huoli lisää stressihormonien rapauttavia vaikutuksia kehossa ja mielessä, ja kun stressi lisääntyy, vastustuskyky ja toimintakyky heikkenevät, ahdistus kasvaa ja usko omiin selviytymisen kykyihin murenee. Vaikka emme voi juuri nyt poistaa noidankehän alullepanijaa, voimme etsiä keinoja parantaa sitä osaa vyyhdistä, johon voimme itse vaikuttaa. Kuten kiinalaisten vanha “chengyu”, viisaus sanoo: ”Et voi estää surun lintuja kulkemasta pääsi yli, mutta voit estää niitä tekemästä pesää hiuksiisi.” Tarvitaan vain menetelmiä, joilla voit vaikuttaa kuormituksen seurauksiin kehossa, mielessä ja elämässä.

Tamperelaisen Jooga- ja Hyvinvointila Kehräämön väki tarjoaa monialaisen osuuskuntansa osaajien työkalupakista läsnäolon ja klassisen, terapeuttisen joogan välineitä hengitysharjoituksista helppoon joogaliikkeeseen ja meditaatioon. Kaksiosaisessa, vuorovaikutteisessa webinaarissa asiantuntijat kertovat, miten läsnäolon ja itsemyötätunnon harjoitukset voivat auttaa tässä tilanteessa, ja mikä joogan ikiaikaisessa viisaudessa ja menetelmissä auttaa hallitsemaan stressiä. Teemme toiminnallisia harjoituksia, jotka sopivat kaikille. Aiempaa kokemusta joogasta, meditaatiosta tai mindfulnessista ei tarvita.

Kehräämön tarjoamien työkalujen voimaannuttava vaikutus syntyy siitä, että huomaat, mitä voit tehdä itse tilanteessa, joka tuntuu täysin kohtalon määräämältä. Paitsi arjessa selviytymiseen ja toimintakykyysi, voit vaikuttaa myös immuunipuolustusjärjestelmäsi toimivuuteen. Helsingin Sanomissa 9.5.2020 infektiotautiopin emeritusprofessori Olli Ruuskanen toteaa: “On yhä enemmän näyttöä siitä, että positiivisesti ajattelevat ihmiset sairastavat vähemmän ja että mindfulness- ja meditaatioharjoituksilla voidaan vähentää hengitystieinfektioiden määrää”, Ruuskanen sanoo. Tule mukaan webinaariin kuulemaan ja kokeilemaan!


Ilmoittaudu viimeistään su 7.6. TÄSTÄ.

Tee tunnukset ajanvarausjärjestelmään yläpalkin “Luo tili” -linkistä ja löydät Voimawebinaarin 9.6. kohdalta. Suorita maksu ennen tilaisuutta Kehräämön verkkokaupassa: https://www.varaaheti.fi/hyvinvointilakehraamo/fi/prepaids. Jos tarvitset apua ilmoittautumisessa tai maksamisessa, soita Kehräämölle puh 050 440 8740. Peruutukset viimeistään su 7.6. sähköpostilla .


Osallistujan investointi Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille jäsenetuhintaan 25 €/henkilö (sisältää ALV 24 % ja molemmat päivät) (ELY-keskuksen koronakriisituen subventoima hinta!)
Hinta muille 40 €/henkilö.


Klo 10 - 11.30

Miia Rautio: Uupumuksesta selviytyminen. Tietoisuus avaimena hyvinvointiin.
Jokainen meistä on aika ajoin kuormittunut. Hyvä stressi eli eustressi onkin yksi tärkeä, meitä eteenpäin kuljettava voima. Mutta miten tunnistaa todellisen uupumuksen oireet ajoissa?
Näytä koko kuvaus: https://www.kehraamo.fi/tapahtumat/voimawebinaari/

Markus Savander: Omien haitallisten uskomuksien tunnistaminen & itsemyötätunto
Suurimmalla osalla meistä on työn tekemisestä asenteita ja uskomuksia, jotka lisäävät kokemamme stressin määrää ja johtavat meitä itseämme vahingoittavaan toimintaan.  Itsemyötätunto on ystävällisyyttä itseä kohtaan, kykyä tietoiseen läsnäoloon sekä sen huomaamista, että kärsimys on  yleisinhimillistä. Käytännössä itsemyötätunnossa opitaan lohduttamaan itseämme vaikeuksien keskellä sekä arvostamaan itseämme ilman odotusta suoriutumisesta. Se voi tuoda työhömme uutta rauhaa, lievittää stressiä - ja mikä tärkeintä - itsearvostuksen lisääntymistä.
Näytä koko kuvaus: https://www.kehraamo.fi/tapahtumat/voimawebinaari/
Katso myös https://www.kehraamo.fi/miten-tulla-toimeen-vaikeiden-sisaisten-kokemusten-kanssa-osa-1/


Klo 13 - 14.30

Teija Enoranta: Mistä syntyy joogan stressiä helpottava vaikutus
Miksi jooga toimii? Osa sen taikaa on mitattavaa fysiologista vaikutusta, ja osa on ikiaikaisesta joogafilosofiasta kumpuavaa elämänkatsomusta, jota voi sitäkin harjoitella fyysisessä harjoituksessa.
Näytä koko kuvaus: https://www.kehraamo.fi/tapahtumat/voimawebinaari/
Katso myös https://www.kehraamo.fi/rakkautta-koronan-aikaan/

Sanja Romppainen: Hengitys rauhoittumisen ja elinvoiman lähteenä
Opit, mitä hyötyä saat  hengityksen hallinnasta.
Näytä koko kuvaus: https://www.kehraamo.fi/tapahtumat/voimawebinaari/

Kirsi Kunwar: Syvärentoutus ja meditaatio mielen kirkastajina ja elpymisen välineinä
Ohjattu syvärentoutus on mainio keino antaa kehon, hengityksen ja mielen levätä. Meditaatio vaikuttaa hyvinvointiin fyysisellä, psyykkisellä ja jopa sosiaalisella tasolla.
Näytä koko kuvaus: https://www.kehraamo.fi/tapahtumat/voimawebinaari/


Kehräämö www.kehraamo.fi
Voimawebinaarin vetäjät työskentelevät kolmivuotiaassa osuuskunta Varunassa, joka pyörittää Jooga- ja Hyvinvointila Kehräämöä Tampereen Finlaysonilla. Osuuskunta tarjoaa yrityksille joogatunteja ja meditaatioita etänä ja Kehräämön kauniissa salissa, samoin kuin työyhteisöille ja yksilöille muutosvalmennusta, henkistä valmennusta ja työnohjausta sekä tiimi- ja tyhypäiviin monipuolista tarjontaa. Katso valikoimaa: https://www.kehraamo.fi/palvelut/ , laita viestiä ja soittele puh 050 440 8740, niin räätälöidään sinun yrityksellesi sopivat sisällöt vaikuttaviin koulutuksiin!