Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Likkojen Lenkki

Likkojen Lenkki

Aika

29.8.2020 | 11:30

Paikka

Pyynikin urheilukenttä

Hinta

29 € / likka
Hyvinvointi

Likkojen Lenkille elokuussa!

Perinteinen Likkojen Lenkki kirmataan tänä vuonna 29.8. Pirkanmaan Yrittäjien jäsenyritykset pääsevät Likkojen Lenkille jäsenetuhintaan 29 €/likka (norm. 39 €). Etu koskee jäsenyrityksen yrittäjää/yrittäjiä, työntekijöitä sekä yrittäjän/yrittäjien perheenjäseniä.

Edun saat käyttöösi, kun ilmoittaudut lenkille viimeistään 14.8. Saat tapahtumarannekkeen etuhintaan, kun syötät ilmoittautumislomakkeelle koodin YRITTÄJÄT ja jäsennumerosi.

Likkojen Lenkki kokoaa vuosittain kaikenikäiset naiset yhteen – jo 31 vuoden ajan!

Lenkkipäivä on todellinen hyvän mielen tapahtuma täynnä liikunnan iloa, huippuesiintyjiä ja mahtavaa naisenergiaa! Loppukesän paras liikuntafestari liikuttaa Likkoja Tampereella lauantaina 29.8. klo 11.30 -18.00 Pyynikin urheilukentällä. Iloa ja hymyä päivään tarjoaa Antti Ketonen ja DJ Oku Luukkainen & Ysärifriends vie meidät neonvalojen ja discon pyörteisiin! Reittivaihtoehtoja on kolme, omansa juoksijoille kuin myös kävelijöille lisänä liikuntatunnit Tapahtumatorilla sekä Rock The City Tampere -kaupunkiseikkailu. Osallistujia palvelee myös Tapahtumatori tuote-esittely- ja myyntipisteineen.

Perinteinen Paras Puku –kisa antaa väriä Lenkkipäivään – teema on tänä vuonna Girls just wanna have fun eli Tytöt tahtoo pitää hauskaa! Kilpailuun ilmoittautuminen ja asujen kuvaus Tapahtumatorilla klo 11.30 – 12.45.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tapahtuman nettisivuilta.