Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kohti yrittäjän vapaapäivää - 3 verkkovalmennusta + 1 livetapahtuma

Kohti yrittäjän vapaapäivää - 3 verkkovalmennusta + 1 livetapahtuma

Aika

11.11.2020 | 8:30

Paikka

Verkkovalmennus

Hinta

Maksuton
Hyvinvointi

Osallistu 11.11.2020 alkavaan Kohti yrittäjän vapaapäivää -verkkovalmennukseen, ja vapaapäivä on sinun!

Verkkovalmennus on tarkoitettu jäsenyrittäjillemme, jotka haluavat kehittää oman työnsä hallintaa ja osaamistaan sekä huolehtia jaksamisestaan. Valmennuspolku huipentuu yhteiseen yrittäjien vapaapäivään Naantalin kylpylässä lauantaina 13.2.2021!

Kokonaisuus sisältää kolme verkkovalmennusta ja Naantalin livetapahtuman. Ole nopea, sillä vain nopeimmat mahtuvat mukaan:

Verkkovalmennus 1: Vahvista voimavarojasi
Ke 11.11.2020 klo 8.30-10.00

Tässä valmennuksessa autamme sinua oivaltamaan omia vahvuuksiasi sekä hallitsemaan paremmin muutoksia ja omaa hyvinvointiasi.

Verkkovalmennuksen ohjaa Päivi Pärkkä Elosta. Hän toimii myös Työterveyslaitoksen kehittämän Työuran uurtajat -ryhmävalmentajana.

Verkkovalmennus 2: Turvallisuus hyvinvoinnin perustana
Ke 25.11.2020 klo 8.30-10.00

Tässä valmennuksessa hahmotat yrittämisen turvallisuuden ympäristön. Pääset käsittelemään aihealuetta oman yrityksesi näkökulmasta sekä työstämään työkirjan avulla tulevaisuutesi turvallisuutta.

Verkkovalmennuksen ohjaa Mikko Huhto Fenniasta.

Verkkovalmennus 3: Suunta eteenpäin
Ke 9.12.2020 klo 8.30-10.00

Tässä valmennuksessa lähdemme työstämään jokaiselle oman ja konkreettisen toimintasuunnitelman yhden tai useamman tavoitteen saavuttamiseksi. Tarkoitus on, että jokainen pääsee myös syventämään omaa markkinointi- ja myyntiosaamistaan pohtimalla omia vahvuuksia ja ainutlaatuisuutta sekä suunnittelemaan, millä tavalla olisi mahdollista tehdä 12 kuukauden liikevaihto 11 kuukaudessa, jotta voisi pitää myös lomaa vuosittain.

Verkkovalmennuksen ohjaa Pauliina Airaksinen-Aminoff Skillville Oy:stä.

Lähetämme jokaiselle osallistujalle oman Kohti yrittäjän vapaapäivää -työkirjan, jossa on erilaisia tehtäviä omien tavoitteiden ja suunnitelmien hahmottamiseen ja tueksi.

Kohti yrittäjän vapaapäivää -valmennuskokonaisuus järjestetään yhteistyössä: Pirkanmaan Yrittäjien, Varsinais-Suomen Yrittäjien, Satakunnan Yrittäjien, Elon ja Fennian kanssa. Pääset siis valmennuksen aikana laajentamaan verkostojasi yli maakuntarajojen!

Ilmoittaudu mukaan ke 4.11. mennessä TÄSTÄ. Huom! Paikkoja on rajoitetusti, mukaan mahtuu 200 yrittäjää ilmoittautumisjärjestyksessä.