Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Uusien jäsenten verkostoitumisaamu

Uusien jäsenten verkostoitumisaamu

Aika

9.3.2021 | 8:30

Paikka

Zoom

Hinta

Maksuton
Verkostoituminen

Järjestämme uusien jäsenten aamun tiistaina 9.3.2021 klo 8.30-9.30 poikkeuksellisesti verkossa.

Kerromme tilaisuudessa jäsenpalveluistamme ja -eduistamme sekä pääset myös verkostoitumaan muiden samanhenkisten yrittäjien kanssa. Erona livetapahtumaan on ainoastaan se, että joudut keittämään aamukahvisi itse, pahoittelut siitä!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 8.3. TÄLLÄ ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä.

Ilmoittautumislomakkeella voit kertoa, mistä yrittäjyyteen liittyvästä aiheesta haluaisit erityiseti keskustella tai minkä omaan yrittäjyyteesi liittyvän onnistumisen tai haasteen haluaisit jakaa muiden kanssa. Luomme näiden aiheiden pohjalta jo valmiiksi ns. keskusteluhuoneita eri teemojen ympärille.

Uskallamme väittää, että tämän matalampaa kynnystä verkostoitumiseen ei ole olemassa - pääset mukaan kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Varaa mukaasi ennakkoluuloton asenne ja laita halutessasi myös jakaus kohdilleen! Jokainen pääsee tässä tilaisuudessa ääneen, joten voit harjoitella myös hissipuheesi kuntoon: kuka olet ja mitä yrität.

Odotamme sinua linjoilla jo klo 8.15 alkaen, joten jos olet epävarma tekniikasta tai haluat kokeilla laitteesi mikrofonin ja kameran toimintaa etukäteen, astu rohkeasti ajoissa sisään!

Tervetuloa mukaan!

Seuraavat uusien jäsenten tilaisuudet (toivottavasti livenä ja aamupalan kera) ovat:
Ti 6.4. aamutilaisuus
Ti 4.5. iltapäivätilaisuus