Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kiertotalous tulevaisuuden työelämätaitona -verkkoseminaari

Kiertotalous tulevaisuuden työelämätaitona -verkkoseminaari

Aika

27.11.2020 | 9:00 - 11:30

Paikka

Verkkotapahtuma
Muiden tapahtumat

Kiertotalouden merkitys kasvaa jatkuvasti uuden liiketoiminnan ja vastuullisuuden näkökulmista. Onko meillä tarpeeksi osaamista vastata uusiin haasteisiin? Tervetuloa kuulolle Kiertotalous tulevaisuuden työelämätaitona -verkkoseminaariin 27.11. klo. 9-11.30. Tapahtumassa aihetta käsitellään eri kulmista, liikkuen visioista käytännön toteutukseen, yritysten ääntä unohtamatta.

Keynote-puhujana visionäärinen palvelumuotoilija Satu Heikinheimo Fraktio Oy:stä, mukana myös Sitran asiantuntija Riikka Leppänen ja Pirkanmaan koulutusryhmän puheenjohtaja Peer Haataja. Tilaisuuden avaa Tampereen kaupungin elinvoiman ja kilpailukyvyn apulaispormestari Jaakko Stenhäll. Kuulemme myös yritysten näkemyksiä paneelikeskustelun merkeissä. Tilaisuuden juontaa kiertotalouden ja rakennetun ympäristön asiantuntija Jenni Nurmi ReRoute Oy:stä.

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluiden koordinoiman KIERTO-hankkeen ja Tredun koordinoiman KEOSKI-hankkeen yhdessä järjestämä verkkoseminaari on suunnattu kaikille Pirkanmaan yrityksille, osaamisen kehittämisen parissa toimiville ja tulevaisuuden työelämätaidoista kiinnostuneille.

Tarkemman ohjelman ja ilmoittautumislinkin löydät osoitteesta https://www.kiertotaloudestakasvua.fi/seminaari/.