Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Myyntikoulu

Myyntikoulu

Aika

12.5.2021 | 16:00

Hinta

90 euroa + alv. 24 %
Muiden koulutukset

Kouluttaja: Linda Asikainen, Myyntituli Oy

YRITTÄJÄN MYYNTIIN DRAIVIA KORONASTA HUOLIMATTA!

Korona on vaikuttanut jokaisen yrittäjän arkeen. Myynnin merkitys on korostunut. Kuinka pitää myynnissä draivi ja kuinka myydä mullistuvassa maailmassa?

Koulutuksessa tulemme käymään läpi seuraavia sisältöjä:

  • oma selkeä kilpailuetu – mitä arvoa tuotan asiakkailleni?
  • toimivat asiakaskohderyhmät
  • myynnin malli asiakaskohderyhmiin
  • etämyynti osana myyntiä
  • konkreettiset teot: miten myyn tuotteeni ja palveluni?
    • Vinkit myyntityöhön

Tässä koulutuksessa käydään läpi konkreettisia keinoja, joita jokaisen yrittäjän on tehtävä ja sisäistettävä, jotta saa oman yrityksensä myynnin käyntiin. Koulutuksessa opit toimivia menetelmiä, joita toistamalla varmistat, että tärkein osa-alueesi eli myynti toimii alusta asti. 

Kouluttajana toimi Linda Asikainen, joka on toiminut myynnin alalla yli 20 vuotta. Lindalla on rautainen kokemus niin kuluttaja, kuin yritysmyynnistä. Hän on urallaan rakentanut yhden myyntialan yrityksen, johtanut, rekrytoinut sekä valmentanut satoja myyjiä, sekä johtanut myyntiä pörssiyhtiössä. Linda on toiminut viimeiset kaksi vuotta itsekin yrittäjänä ja hänellä on tuoreessa muistissa alun haasteet, kuin myös hyvät keinot myynnin varmistamiseen. 

KOULUTUS TOTEUTETAAN ETÄKOULUTUKSENA VERKON KAUTTA.

Oppimäärän hinta on 90 euroa + alv. 24 %.

Ilmoittautumiset: Tästä!

Koulutukset on suunnattu mikroyrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle, joka haluaa kehittää yritystään. Kouluttajina toimivat alan asiantuntijat, jotka toimivat itsekin yrittäjinä ja tuntevat pienen yrittäjän käytännön toiminnan haasteet. (Koulutukset toteutetaan, mikäli osallistujamäärä on vähintään 10 hlöä).

Lisätietoja koulutuksesta: