Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Miksi kannattaa varautua tietoturvariskeihin?

Miksi kannattaa varautua tietoturvariskeihin?

Aika

25.5.2021 | 9:00 - 10:00

Paikka

webinaari

Hinta

maksuton
Etäkoulutus

Kyberriskit ovat operatiivisia riskejä, joka aiheuttavat taloudellista vahinkoa, mainehaittaa tai muuten vaikeuttavat yrityksen normaalia toimintaa. Kyberriskit ovat seurausta tietojen tai tietojärjestelmien luottamuksellisuuden, saatavuuden tai eheyden menettämisestä. Ne voivat aiheuttaa suoraan tai välillisesti vahinkoa ihmisille, yritystoiminnalle tai yhteiskunnan infrastruktuurille.

Webinaarissa keskitytään kyberriskien trendeihin, havainnollistetaan riskejä case-esimerkkien avulla, käydään läpi kyberturvallisuuden regulaatiota ja sitä, miten kestävää ja vastuullista liiketoimintaa tehdään huolehtimalla kyberturvallisuudesta.

Webinaarissa on esiintyy TkT Elina Niemimaa, joka toimii Instan kyberkohdemarkkinan asiakkuus- ja myyntijohtajana. Osana työtään Elina auttaa yritysjohtoa startup-yrityksistä pörssiyhtiöihin hallitsemaan kyberriskejä ja kehittämään sekä yhteen sovittamaan kyberturvallisuus sekä tietosuoja yrityksen liiketoimintaan ja asiakasvaatimuksiin. Fennian asiakaspäällikkö Kimmo Aalto puolestaan kertoo miten Fennian ratkaisuilla on palveluilla on mahdollista varautua tietoturvariskeihin.