Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kirjainkierros: Cha-Cha-Cha Party 2021

Kirjainkierros: Cha-Cha-Cha Party 2021

Aika

7.8.2021 | 17:00

Paikka

Haikan lava
Juhlat

Elokuisen ilta-auringon piirtäessä tyylikkäästi Pyhäjärveen siltaa, alkaa kuuluisalla Haikan lavalla Pirkkalan hauskimmat bileet lauantaina 7.8.2021 klo 17.

Vauhtitrio Nashville Bum rytmittää juhlakansan loistamaan parketilla. Eikä haittaa vaikka edellisestä tanssikerrasta olisi aikaa sillä Tanssikoulu Lunddance opettaa kuinka sujuvat alottelijaltakin näyttävät parkettimoovit. Illan glamour osuudesta vastaa säkenöivä Duo Primadonnat. Kaksi leidiä loihtivat viululla ja pianolla hersyvän iloisen, mutta tyylikkään esityksen.

Shown juontaa somepersoona ja vuoden positiivisin TikTokkaaja Eero ”Euro Hoo” Herranen. Illan levymusiikista vastaa Benjamin ”DJBJ” Piispanen

Löydä ja tunnista C-kilpailu. Aluella on erilaisia c-aiheisia rasteja jotka parhaiten tunnistanut ja oivaltanut tiimi palkitaan. Tässä on hyvä ja hauska mahdollisuus verkostoitua tiimin kisailijoiden kesken.

Paikalle on tuotu suoraan Ikuri Arcadesta vauhdikas Corvette-flipperi vuodelta 1994. Ja kun tanssikuviot ovat jo hallinnassa, niin tokihan tämänkin pelin saloihin opastus ja niksit kerrotaan. Illan parhaan highscore tuloksen tähän flipperiin pelannut palkitaan.

Eikä tapahtumaa ilman Riesa-Pelleä. Pikkuväki on taatusti suu messingillä herskyvän huumorin ja veikeiden ilmapallojen kanssa. Huikean suosion saanut Pirkkalan Parhaat videospektaakkelin päätösosa jakso III saa ensi-iltansa tässä tapahtumassa Jidokan 84” jättinäytöltä.

Paikalla on alueen parhaan Aito Säästöpankin piste ja tyylikäs kesäauto. Fennian pisteellä voit testauttaa puristusvoimasi ja kuulet sen merkityksestä hyvinvointiin. Energiaa antamassa ovat lisäksi Unelmien Nainen Oy  Flow maistiaisilla, Go whit The Flow sekä Zinzino Inspire change in life -konseptilla.

Suupantorilta tuttu Cafe Nappaa tuo catering-vaununsa paikalle ja nuoret yrittäjäoppilaat kestivät juhlakansaa suurella sydämellä. Myös grillistä on tarjolla iltapalaa mm. nostagisia pärämätsejä ja lihapiirakkaa. Con Frutos mehujen ja enegiajuomien maistatus sekä myynti pitävät juhlakansan nestetasapainon kunnossa.  

Lisätietoja:

Pirkkalan Yrittäjät
Jarmo Hautamäki
Puh: 040 5800 759


Tapahtuma on osa koko Pirkanmaan kattavaa Kirjainkierros -tapahtumasarjaa.