Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Myyntikoulu

Myyntikoulu

Aika

28.10.2021 | 16:00 - 19:00

Paikka

Platform6

Hinta

90 euroa + alv. 24 %.
Muiden koulutukset

Kouluttaja: Linda Asikainen, Myyntituli Oy

YRITTÄJÄN MYYNTI KÄYNTIIN!

Ensimmäiset asiat, jotka yrittäjän tulee tehdä, jotta hän saa oman myyntinsä käyntiin ja varmistaa ensimmäisen toimintavuotensa liikevaihdon:

  • oma ylivertainen kilpailuetu ja mitä arvoa tuottaa asiakkailleen
  • ensimmäiset asiakaskohderyhmät
  • myynnin malli asiakaskohderyhmiin
  • konkreettiset teot: miten myyn tuotteeni ja palveluni? 
  • askeleet oman yrityksen myyntisuunnitelman tekemiseen 
  • asiakkaiden tyytyväisyys ja tämän monistaminen

Tässä koulutuksessa käydään läpi konkreettiset keinot, jotka jokaisen yrittäjän on sisäistettävä ja tehtävä, jotta saa oman yrityksensä toiminnan käyntiin. Koulutuksessa saat käytäntöön toimivia menetelmiä, joita toistamalla varmistat oman yrityksesi myynnin.

Kouluttaja Linda Asikainen on toiminut myynnin alalla 20 vuotta ja hänellä on kokemus niin kuluttaja, kuin yritysmyynnistä. Hän on urallaan rakentanut yhden myyntialan yrityksen, johtanut sekä valmentanut satoja myyjiä sekä johtanut myyntiä pörssiyhtiössä. Linda on ollut viimeiset kaksi vuotta itse yrittäjänä ja hänellä on tuoreessa muistissa alun haasteet, kuin myös hyvät keinot myynnin varmistamiseen. ”

KOULUTUS TOTEUTETAAN LÄHIOPETUKSENA ELLEI PANDEMIAOHJEET MUUTA SUOSITA.

Koulutukset on suunnattu mikroyrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle, joka haluaa kehittää yritystään. Kouluttajina toimivat alan asiantuntijat, jotka toimivat itsekin yrittäjinä ja tuntevat pienen yrittäjän käytännön toiminnan haasteet. (Koulutukset toteutetaan, mikäli osallistujamäärä on vähintään 10 hlöä).

Lisätietoja koulutuksesta: