Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Harri Kivimäki ja Hatex yrittäjäpalkintoon Hämeenkyrössä

Harri Kivimäki palkittiin lokakuun lopulla Hämeenkyrön Vuoden yrittäjä -palkinnolla.

 

Kivimäki on hyvillään itsensä ja yrityksensä Hatex Oy:n saamasta tunnustuksesta.

– Palkitseminen on silläkin tavalla tärkeä asia, että yrityksemme on koko lailla nuorin niistä hämeenkyröläisistä yrityksistä, jotka ovat palkinnon saaneet. Hienoa, että tiimimme työn arvo on otettu hyvin vastaan.

Hatexin toiminta jakautuu kahteen osa-alueeseen, Kivimäki kertoo lisää.

– Meillä on kaksi toimialaa kaupan puolella ja sitten on tekstiilipuoli. Kaupan puolella tehtäviimme kuuluu ostoskärryjen ja pullonpalautuslaitteiden operatiivista hoitoa marketeissa. Tekstiilipuolella puhdistamme ja suojakäsittelemme penkkejä, eli jos on joskus käynyt elokuvissa, niin on todennäköisesti istunut yrityksemme pesemällä penkillä.

 

Yrittäminen on toimeliaisuutta

Hatex Oy:llä on osa-aikaiset ja ekstraajat mukaan luettuna noin 20 työntekijää, ja tämän vuoden aikana yritys on Kivimäen mukaan mennyt ryminällä Saksaan,

– Tänä vuonna Saksa on ollut toiminnallemme merkittävin tekijä. Kansainvälistymisemme oli nopeaa, sillä kuukausi ELY-keskuksen ja Finprolla käymisen jälkeen olimme Saksassa tekemässä töitä.

Suomessa Hatexin asiakaskuntaan kuuluvat eduskunnan ja Tampere-talon lisäksi elokuvateatteriketjut Finnkino ja BioRex. Elokuvateatterit työllistävät myös Saksassa.

–Teemme töitä Saksan suurimmalle elokuvateatteriketjulle. Saleissa penkkien määrät ovat isompia kuin täällä. Yhdessä salissa saattaa olla tuhat penkkiä, mutta maassamme tuhanteen penkkiin tarvitaan yksi elokuvateatteri.

Työssään Harri Kivimäki on jo vuosien ajan pistellyt täysillä eteenpäin yhdessä työntekijöidensä kanssa.

– Asennetta täytyy olla, jos tätä hommaa haluaa tehdä, ja ilman toimeliaisuutta olisi melko turha yrittää. Jos ei mitään tee, niin eipä se paljoa tilipussissa näy. Hyvä työ ja hyvät työntekijät ovat meidän käyntikorttejamme.

 

YHTEYSTIEDOT

Hatex Oy
Harri Kivimäki
045 134 9669
www.hatex.fi