Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Vuoden Nuori Yrittäjä on rautakauppias Satu Koskela Ikaalisista

Pirkanmaan vuoden 2012 Nuori Yrittäjä -palkinnon saaja on JPS Koskela Oy:n Satu Koskela. JPS Koskela on Ikaalisissa sijaitseva rautakauppa, joka panostaa etenkin laatuun ja asiakaspalveluun. Pirkanmaan Yrittäjät palkitsi Vuoden Nuori Yrittäjä 2012 -aluekilpailun voittajan 1.500 euron rahapalkinnolla Tampere-talossa tänään. Tilaisuudessa olivat mukana myös Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Simolinna ja Yrittäjän päivän säätiön puheenjohtaja Riitta Antinmäki.

Erinomaista asiakaspalvelua

Satu Koskela on ottanut vetovastuun yrityksestä vuonna 2009. Sitä ennen hän ehti työskennellä yrityksessä viisi vuotta. Yritys on saanut runsaasti kiitosta erinomaisesta asiakaspalvelusta. Laadukkaiden tuotteiden ja asiakaspalvelutason lisäksi Koskela haluaa panostaa myymälän siisteyteen sekä henkilökuntansa kouluttamiseen. Satu Koskela on aina itse paikalla myymälässä. Hän haluaa tarjota erinomaista palvelua asiakkailleen ja osallistuu tarvittaessa myymälätyöskentelyyn muiden työntekijöiden kanssa.
 
Menestyksen takana on liikeidean muokkaaminen kannattavuuden ja paikkakunnan kysynnän mukaan. Yritys esimerkiksi lopetti elintarvikeosaston, kun kilpailutilanne kävi liian haasteelliseksi. Tämä taas antoi lisätilaa ja mahdollisuuden laajentaa sisustusosastoa.  Tällä hetkellä yrityksellä on myymäläpinta-alaa 4000 m2.  
 
Kunniamaininta Pohjan Kruunu Oy:lle

Kunniamaininta myönnettiin kangasalalaiselle Pohjan Kruunu Oy:lle, joka tuottaa yksityisten ja yritysten omistamien kiinteistöjen huolto- ja remontointipalveluita. Yrityksen toimitusjohtaja Urmas Tiits perusti vuonna 1997 oman toiminimen ollessaan itse vasta 17-vuotias. Silloin lähipiirissä ei ollut rahoittajia eikä yrityskummien apua saatavilla. Vuonna 2009 yrityksestä tehtiin osakeyhtiö.
 
Pohjan Kruunun toiminnan perustana on alusta asti ollut laatu, rehellisyys ja aito välittäminen asiakkaiden tarpeista. Yritys tekee jokaisen asiakkaan kanssa tarvekartoituksen ennen urakan aloitusta. Urakan päätyttyä asiakkaalle luovutetaan huoltokirja, joka toimii työn takuutodistuksena.  Itsenäisesti ja omin avuin yritystoiminnan aloittanut Tiits on työnteon ohessa opiskellut kauppatieteiden maisteriksi. Hänen yrityksensä työllistää nykyisin 25 henkilöä ja yrityksen kasvunäkymät ovat hyvät.
 
 
Vuoden Nuori Yrittäjä -palkinnon myöntämisen edellytykset
Kilpailussa nuorena yrittäjänä pidetään palkinnon jakovuonna enintään 35 vuotta täyttänyttä yrittäjää. Yrityksen tulee olla toiminut vähintään kolme vuotta ja työllistää omistajansa lisäksi vähintään yhden henkilön. Lisäksi yrityksellä on oltava jatkuvan menestymisen edellytykset ja talous kunnossa. Kilpailun järjestävät Suomen Yrittäjät ja Yksityisyrittäjäin Säätiö.   
 
Pirkanmaan Vuoden Nuori Yrittäjä osallistuu valtakunnalliseen Nuori Yrittäjä -kilpailuun, jonka tulokset julkistetaan Oulussa järjestettävien Valtakunnallisten yrittäjäpäivien yhteydessä 19. - 21.10.2012.
 
 
Lisätietoja:
 
Pirkanmaan Yrittäjät
Nuorten toiminnan vastaava
Laura Vänskä                     
p. 040 706 6671
laura.vanska(at)pirkanmaanyrittajat.fi  
 
JPS Koskela Oy
Satu Koskela
p. 040 500 2683
satu.koskel(at)jpskoskela.fi
 
Pohjan Kruunu Oy
Urmas Tiits
p. 050 302 0795
urmas.tiit(at)pohjankruunu.fi