Etsi

Jäsenedut

Paikkakuntansa tai kaupunginosansa yrittäjäyhdistyksen jäseneksi liittyessään yrittäjä pääsee mukaan vaikuttamaan ja nauttimaan koko järjestöketjun palveluista.

Paikallisyhdistys vaikuttaa kunnan ja seudun elinkeinopoliittiseen päätöksentekoon. Tavoitteena on luoda yrittämiselle kunnissa mahdollisimman hyvät olosuhteet.

Pirkanmaan Yrittäjillä on aluejärjestönä vaikuttajan rooli omalla alueellaan ja omassa maakunnassaan.

Suomen Yrittäjät ajaa yrittäjien etuja mm. maan hallituksen, eduskunnan ja keskeisten etujärjestöjen suuntaan.

Yrittäjäjärjestö on myös erinomainen kanava yrittäjien keskinäiseen yhdessäoloon, kokemusten vaihtoon ja yhteistyöhön. Yhdellä jäsenmaksulla saat käyttöösi koko ketjun – paikallisyhdistyksen, aluejärjestön ja keskusjärjestön edut.

Muutamia esimerkkejä jäseneduista:

Lehdet:

YrittäjäINFO-jäsenlehti
Suomen YrittäjäSanomat -jäsenlehti 10 nro/v

Asiantuntijapalvelut:

Jäseniämme neuvovat mm. ympäristönsuojelun, yritysjuridiikan ja yleisneuvonnan, yrittäjän sosiaaliturvan, julkisten hankintojen ja kilpailuasioiden, harhaanjohtavan markkinoinnin, ulkomaankaupan, maksukyvyttömyyden, sukupolven- ja omistajanvaihdosten, sopimusoikeuden, koulutuksen, markkina-, teollis- ja kilpailuoikeuden, työelämän juridiikan ja TES-neuvonnan, maksuliikenteen, verotuksen ja yritysturvallisuuden asiantuntijat. Katso lisätietoja asiantuntijapalveluista täältä.

Luottotietopalvelu ja hankinta-asiamiespalvelu.

Yrittäjän tukipalvelu

Koulutukset ja tapahtumat

Seuraa verkkosivujamme sekä sähköpostiasi (ja varmista jäsentiedoista, että olet antanut luvan lähettää sinulle sähköpostia ja/tai sähköpostiosoitteesi on voimassa).

Tarkempia tietoja jäsenpalveluista ja yrittäjien omista ja yhteistyökumppaneiden tarjoamista jäseneduista Pirkanmaan Yrittäjien sivuilta sekä Suomen Yrittäjien sivuilta.

Edut jäseniltämme jäsenillemme

 

 

Jupal Sähkö Oy