Hervannan yritystreffit – puuroa ja pikatreffejä yrittäjille | Yrittajat.fi

Etsi

Tapahtumat

Hervannan yritystreffit – puuroa ja pikatreffejä yrittäjille

Koska Hervannassa ollaan tehokkaita, vietämme sekä pikkujoulut että pikatreffit samalla kertaa ja vielä aamutuimaan. Hio siis hissipuheesi kuntoon ja tule Hervannan Yrittäjien ja Hervanta Worksin järjestämille aamusensseille. Voit löytää asiakkaan tai yhteistyökumppanin lähempää kuin luulitkaan.

Ohjelma:

7.30 Ilmoittautuminen. Joulupuuroa ja aamukahvit. Unihiekat pois silmistä!

8.00 Tilaisuuden avaus ja askelmerkit aamulle, Jaana Hanninen, SYK ja Mirka Lahti, Hervannan Yrittäjät

8.15 Ready-steady-network, pikatreffit osallistujien kesken

9.00 Vapaata verkostoitumista

9.30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on kaikille yrityksille avoin ja maksuton, mutta ilmoittautuminen vaaditaan tarjoilujen vuoksi 24.11.2017 mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

P.S. Verkostoitumisen tukemiseksi osallistujalistan tiedot välitetään toisille osallistujille jo ennen tapahtumaa, joten kerro lisätietokentässä kahdella lauseella omasta yrityksestäsi ja/tai siitä, mitä olet etsimässä.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Mahdollisia vapaita paikkoja voit kysellä osoitteesta ">: .

Hervanta Works:
Cargotec, Microsoft, Suomen Yliopistokiinteistöt, Tampereen kaupunki, Tampereen teknillinen yliopisto, Technopolis, Tredea ja VTT käynnistivät Hervanta Works -yhteistyön vuonna 2015.

Syksystä 2017 alkaen yhteistyötä lähtee koordinoimaan Hervannan Yrittäjät tavoitteenaan edistää Hervannan alueen yritysten ja yhteisöjen yhteistyötä, jolla saadaan alueen toimijat löytämään uusia liiketoiminta- ja kumppanuusmahdollisuuksia.  Esimerkiksi tapahtumien avulla Hervanta Works tuo esiin hervantalaista osaamista ja lisätään tietoisuutta Hervannasta löytyvistä yrityksistä, tutkimuksesta, innovaatioista, koulutuksesta ja palveluista.  Tervetuloa mukaan luomaan tulevaisuuden menestystarinoita!

Tämä tapahtuma järjestetään Hervanta Works -rahoituksen turvin.