Etsi

Tampereen AutoCenter
07.04.2018 - 08:00
Vapaa-aika

Y-AJO - Yrittäjien verkostoitumispäivä ja hyväntekeväisyystempaus

Huhtikuun liikennekisassa ei riitä taito, vaan myös tietoa tarvitaan – Pirkanmaan Yrittäjien Y-Ajo kisataan  7. huhtikuuta

Mikä  Y-ajo?

Y-ajo on liikennekilpailu, jossa Tampereen kaupunkiseudun kunnissa kiertävän reitin varrella mitataan erilaisilla tehtävillä, myös salaisilla, autoilijoiden ja kartanlukijoiden sääntöjen ja merkkien tuntemusta, valveutta liikenteessä sekä autonkäsittelyä.

Lisäksi Y-ajo on visailukilpailu, jossa kunnat ja yrittäjäyhdistykset haastavat yritysrasteillaan osallistujat visaisilla kysymyksillään.  Reitin varrella on myös tarjolla maittava lounas a la Lissun Juhlapalvelu.

Y-ajo tarjoaa myös uudenlaisia verkostoitumismahdollisuuksia ja toki kaiken päätteeksi pistetään pystyyn myös kunnon juhlat.

Kilpailupäivä huipentuu Tampereen AutoCenterissä pidettäviin rentoihin iltajuhliin klo 19–24, jossa jokaisesta kilpailuluokasta palkitaan 3 parasta. Illan maittavasta buffesta huolehtii Kokkipoika ja ruokajuomista Koskipanimo.  Tanssimusiikista vastaa Olavi & Wiljamit. Asu vapaa.
Huom! Voit osallistua myös pelkästään iltajuhlaan, katso lisätiedot alla.

Kilpailun lähtö ja maali ovat Tampereen AutoCenterissä

Y-ajo on mukana tukemassa huumeidenvastaista työtä. Hyväntekeväisyyskohteena on Villa Hockey, joka tarjoaa lääkkeetöntä kuntoutusta 17-28-vuotiaille nuorille. 

Lisätietoa Y-ajon säännöistä>>

Kuka voi Y-ajoon osallistua?
Yrittäjät ja yrityksen työntekijät sekä yhteistyökumppanit.  Kilpailuun voivat osallistua myös perheenjäsenet.

Mitä osallistuminen Y-ajoon maksaa?
Osallistumismaksu on 70 e/autokunta (kuljettaja ja kartanlukija). Muut autossa mukana olevat maksavat 20 euron osallistumismaksun /hlö.  Edellä mainitut hinnat sisältää päivän ruokailut kilpailun yhteydessä sekä iltajuhlan ruokailuineen & ruokajuomineen.

Pelkkään iltajuhlaan osallistumismaksu on 30 euroa /osallistuja.

Miten mukaan?

Ilmoittaudu Y-ajoon mukaan 3.4. mennessä: http://bit.ly/2G5XpSi

Jälki-ilmoittautumismaksu on 3.4. jälkeen 80 e, jonka voi maksaa kilpailupäivänä ilmoittautumisen yhteydessä suoraan kilpailutoimistoon Tampereen AutoCenterille.

Ilmoittautuminen pelkästään iltajuhlaan 5.4. mennessä:  http://bit.ly/2u7uNTZ

Kuka tilaisuuden järjestää?
Tampereen kaupunginosayhdistykset herättivät Y-ajon henkiin 10 vuoden tauon jälkeen. Kilpailun toteuttamiseen innostuivat mukaan myös Tampereen kaupunkiseudun kunnat: Kangasala, Lempäälä, Valkeakoski, Pirkkala, Nokia sekä Ylöjärvi sekä näissä kunnissa toimivat yrittäjäyhdistykset. Mukaan järjestelyihin lähtivät myös Autokoulut, Liikenneturva ja Poliisi.

Tapahtuma on osa Pirkanmaan Yrittäjien 80-vuotisjuhlavuotta.

Lue lisää tapahtumasta tästä >>

 

Valokuvauspalvelu Markku Rintala

 

 

Jupal Sähkö Oy

 

Netmaa Oy