Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Lumikuningattaren ensi-ilta Uros Live -areenalla

Lumikuningattaren ensi-ilta Uros Live -areenalla

Aika

1.1.2022 | 19:00

Paikka

Uros Live -areena

Hinta

71 e / 59 e
Vapaa-aika

Olemme varanneet rajallisen määrän lippuja Lumikuningattaren ensi-iltaan 1.1.2022 klo 19 Sammon ja Hervannan Yrittäjien jäsenille. Paikat ovat B8–9 katsomoissa riveillä 16–22.

Varausvahvistusten vuoksi liput ovat toistaiseksi myynnissä vain 13.4.2021 asti. Aikuisten lipun hinta on 71 euroa ja lasten lipun (alle 12 v.) 59 euroa. Suositusikä 6-vuotiaasta alkaen.

Ohjeita lipun ostamiseen: Lippujen kertamäärää ei ole rajoitettu, mutta käyttämämme järjestelmän vuoksi liput on lisättävä ostoskoriin yksitellen. Voit täyttää joka lipun kohdalle omat tietosi (myös lastenlippujen kohdalle), emme siis tarvitse yksittäisten osallistujien tietoja.

H.C. Andersenin rakastettu klassikkotarina nähdään nyt ensimmäistä kertaa jäällä. Se yhdistää suomalaisen taitoluistelun, jääkiekon ja esittävän taiteen huiput – ja tarinan modernisoidusta sovituksesta vastaa valosuunnittelun, ohjauksen, käsikirjoituksen ja puvustuksen huippuammattilaisista koostuva, kansainvälistä tunnustusta saanut taiteilijaryhmä.

Luvassa on visuaalisesti hengästyttävän upea audiovisuaalinen kokonaistaideteos, jota tähdittävät maamme kansainvälisesti nimekkäimmät taitoluistelijat sekä jääkiekkotähdet.

Mukana mm. Kiira Korpi, Laura Lepistö, Mila Kajas, Susanna Rahkamo, Petri Kokko, Marigold Iceunity, Marko Anttila, Niklas Hagman, Jenni Hiirikoski ja Pekka Saravo.

Esityksen kesto on noin 2 tuntia sis. väliajan.
Perheille sopivaa jääshow'ta suositellaan yli 6-vuotiaille, sillä muutamat kohtaukset saattavat tuntua pelottavilta. Esityksessä käytetään vilkkuvia valoefektejä.

Lue lisää tapahtuman sivuilta: www.lumikuningatar.fi

Ilmoittautuminen päättyi 14.4.2021.