Etsi

Emergency banner

Hyvinvointi

Työuupumisesta Hervannan johtamisaamuissa

Poliisiammattikorkeakoululla 23. johtamisaamun teemana oli 16.9. työuupuminen otsikolla Vaaran merkit ja hälytyskellot – työkuormitus ja oman kasvun mahdollisuus. Jo viidennen tuotantokautensa aloittaneisiin johtamisaamuihin oli ilmoittautunut sali täyteen väkeä eivätkä kaikki halukkaat edes mahtuneet mukaan.

Psykologi, psykoterapeutti Heli Nurmi ja psykologi, psykoterapeutti Arto Pietikäinen tarjosivat aamun täydeltä ajatuksia ohjaten pohtimaan tasapainon hakemista, stressin ja uupumuksen merkkien tunnistamista, uupumuksen itsehoitoa ja omien ajattelu- ja toimintamallien muokkaamista siltä pohjalta, mikä ja kuka meille on tärkeää, kulkeako omien ajatusten johdattelemana suoraa tietä eteenpäin vai astuako uusille poluille, joista ei ihan varmasti tiedä, mihin ne vievät.

Lisää kuvia Facebook-sivullamme.

Lisää mielenkiintoisia aiheita 21.10. ja 18.11. Lisätietoja Hervannan johtamisaamujen verkkosivulta. Muista ilmoittautua ajoissa ja muistathan myös perua esteen sattuessa ilmoittautumisesi, jotta mahdollistat pääsyn muillekin halukkaille.

Jos tällä kertaa et päässy mukaan, voit perehtyä aiheeseen liittyvään kirjallisuuteen:
Heli Nurmi (2016): Työuupumuksen itsehoito - kuinka kierrän karikot.
Arto Pietikäinen (2014): Kohti arvoistasi. Suuntaa mielekkäisiin muutoksiin.
Arto Pietikäinen (2009): Joustava mieli. Vapaudu stressin, uupumuksen ja masennuksen yliotteesta.
Pauli Juuti ja Pontus Salmi (2014): Tunteet ja työ. Uupumuksesta iloon.

 

 

Jupal Sähkö Oy