Etsi

Kutsu Saarenmaa–Rusko-kehittämistyöpajaan

Uusi teknologian ja teollisuuden alue tulevalle kehäväylälle Hervannan tuntumaan: Kangasalan kunta kutsuu alueen yrittäjät mukaan suunnitteluun 9.5. klo 15–17.

 

Aika: Tiistai 9.5.2017, klo 15:00 - 17:00

Paikka: Tampereen teknillisen yliopiston Rakennustalossa

(osoite: Korkeakoulunkatu 1, 33720 Tampere)

 

Kangasalan kunta suunnittelee uutta, laajaa Saarenmaan-Ruskon työpaikka-aluetta Hervannan tuntumaan. Alue on osa tulevan seudullisen kakkoskehän kehittämisvyöhykettä ja siten saavutettavuusominaisuuksiltaan kiinnostava. Saarenmaan-Ruskon kehittämishanke on alkanut keväällä 2017 tunnustelevalla työpajalla jossa koottiin laajalti ideoita uuden teknologia- ja teollisuusalueen kehittämisestä. Esille tuli esimerkiksi ajatus resurssisynergisistä yrityspihoista.

 

Työpajan tulosten pohjalta on nyt laadittu kaksi alustavaa maankäyttö- ja elinkeinokonseptihahmotelmaa joiden arviointiin ja jatkokehittelyyn tarvitsemme laajemmin alueen kokemusasiantuntijoiden apua. Pohdittavana on monia näkökulmia: Millaisia toimialoja uudelle työpaikka-alueelle voi sijoittua, millaisia tila- ja tukitoimitarpeita toimijoilla on ja miten uusi alue on taloudellisesta näkökulmasta toteutettavissa.

 

Tiistaina 9.5. TTY:llä järjestettävään työpajaan toivotaan viranomaisedustuksen ohella monialaista edustusta Hervannan opetus- ja tutkimuslaitosten eri alojen henkilöstöstä sekä Hervannassa ja Ruskossa toimivista yrittäjistä. Uusi laajamittainen työpaikka-alue kehäväylän varrella tulee tarjoamaan lähiympäristön nykyisille toimijoille monenlaisia mahdollisuuksia, ja tälle ollaan nyt rakentamassa pohjaa. Työpaja alkaa lyhyellä alustuksella, minkä jälkeen pääsemme työstämään eri teemoja yhdessä pienryhmissä.

 

Pyydämme etukäteisilmoittautumistanne 25.4. mennessä tämän linkin kautta:

https://my.surveypal.com/Saarenmaa-Rusko-kehittamistyopaja

 

 

Tervetuloa mukaan!

 

Oskari Auvinen                                                                                     Lasse Silván

Kunnanjohtaja                                                                                      Elinkeinojohtaja

                                                                                      

Lisätietoja: Lasse Silván, 050 462 7659 tai mailto:lasse.silvan@kangasala.fi

 

Valokuvauspalvelu Markku Rintala

 

 

Jupal Sähkö Oy

 

Netmaa Oy