Etsi

Järjestö

Puheenjohtajalta: Hervannan Yrittäjillä pirteä syksy

Edellisviikon maanantaina sain Suomen Yrittäjistä puhelun, jossa minua pyydettiin kuvailemaan omaa yhdistystämme ja sen toimintaa. Keskustelun jälkeen kokemukseni Hervannan Yrittäjistä kiteytyi muutamaan sanaan: omaleimainen, virkeä ja pirtsakka Hervannan näköinen yhdistys, jonka jäsenkunta on sopivan värikästä ja osallistuvaa.

Hervannan Yrittäjät edistää paikallisella toiminnallaan alueen yrittäjien keskinäistä verkostoitumista, virkistäytymistä ja hyvinvointia järjestämällä erilaisia tilaisuuksia: Viime viikolla ohjelmassa oli yrittäjien road show, jossa bussilastillinen yrittäjiä vieraili tutustumassa alueen yrityksiin. Syyskuussa alkoi pilottiprojektimme. jossa kymmenkunta yrittäjää osallistuu kunnon ja jaksamisen parantamiseen tähtäävään kolmen kuukauden mittaiseen starttikurssiin. Marraskuussa juhlimme yhdessä muiden kaupunginosayhdistysten kanssa juhlallisesti Tampereen vuosisadan yrittäjää ja yhdistyksen oman syyskokouksen ja Cats-musikaalin yhteydessä palkitsemme Hervannan oman vuoden yrittäjän. Perinteinen ja suosittu koko perheen tapahtuma Sorin sirkuksen joulushow on ohjelmassa tänäkin vuonna. Suuremmalle yleisölle avoimia tilaisuuksia ovat puolestaan Poliisiammattikorkeakoululla järjestettävät ja loistavaa palautetta saaneet Hervannan Johtamisaamut.

Tänä syksynä yhdistys otti harteilleen pari vuotta sitten syntyneen Hervanta Works -hankkeen manttelin, jonka puitteissa tarjoamme aktiivisten yhteistyökumppaneiden avulla yrittäjille puuroa ja pikatreffejä marraskuun viimeisenä päivänä.

Makupaloja toimistamme löydät verkko- ja Facebook-sivuiltamme. Helpoiten mukaan toimintaan pääset kotisivujemme liittymislomakkeen kautta: käytä jäsenhankintakoodia HerSa.

Mirka Lahti
Hervannan Yrittäjien puheenjohtaja

Faktaa:

Hervannan Yrittäjät ry. on jäsenmäärältään Tampereen kolmanneksi suurin Pirkanmaan Yrittäjiin kuuluva kaupunginosayhdistys, joka toimii Hervannassa, Ruskossa ja Vuoreksessa. Yhdistys toimii tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien kanssa, jotka vastaavat pitkälti myös jäsenillemme tarjottavasta koulutuksesta ja arvokkaista neuvontapalveluista. Lisäksi yhdistys tekee yhteistyötä myös muiden alueellisten toimijoiden kanssa ja pyrkii näin parantamaan yrittäjien asemaa ja alueen elinvoimaisuutta.

Verkkosivut: www.hervannanyrittajat.fi
Facebook: www.facebook.com/hervannanyrittajat
LinkedIn: www.linkedin.com/groups/8544779

Kirjoitus on julkaistu alun perin Hervannan Sanomissa 27.9.2017 ja muokattu 4.10.2017 tätä julkaisua varten.

 

Valokuvauspalvelu Markku Rintala

 

 

Jupal Sähkö Oy

 

Netmaa Oy