Etsi

Järjestö

Hervannan Vuoden Yrittäjä 2017 valittu

Hervannan Yrittäjien Vuoden Yrittäjäksi 2017 valittiin DI Ilkka Huttunen Pirkanmaan Rakennepiste Oy:stä

Hervannan Vuoden Yrittäjäksi 2017 on valittu talonrakennustekniikan diplomi-insinööri Ilkka Huttunen Pirkanmaan Rakennepiste Oy:stä. Huttusen reilu parikymmenvuotias yritys on korjausrakentamiseen erikoistunut insinööritoimisto, joka palvelee erityisesti Tampereen ja lähialueen taloyhtiöitä. Yritys tekee vaurioselvityksiä, kuntotutkimuksia, korjaus- ja rakennesuunnittelua sekä rakennuttamis- ja valvontatehtäviä kohteinaan pääasiallisesti rakennusten ulkopuoliset rakenteet eli julkisivut, parvekkeet ja vesikatot. Yksityisyrittäjän läheisiä yhteistyökumppaneita ovat mm. arkkitehtitoimistot.

Lamasta nousukauteen ja oman yrityksen perustamiseen

Yrityksen perustamistarina kuulostaa nykyaikana hyvinkin tutulta: Ilkka Huttunen toimi ensin rakennusinsinööriksi valmistuttuaan pääkaupunkiseudulla talonrakennuspuolen suunnittelutehtävissä, mutta jatkoi opintojaan 90-luvun alkupuolen laman aikana Tampereen Teknillisessä korkeakoulussa diplomi-insinööriksi. Kun rakentamisen nousukausi laman jälkeen alkoi 90-luvun puolessavälissä, oman yrityksen perustaminen tuli ajankohtaiseksi.
 

Pitkän linjan yrittäjä tyytyväinen valintaansa

Ilkka Huttunen katsoo, että yrittäjänä toimiminen on haastavaa, mutta mielenkiintoista. Oman yrityksen perustaminen oli aikanaan ehdottomasti oikea valinta. Yrittäjyys antaa omat vapautensa, mutta vaatii huomattavasti enemmän kuin vieraan palveluksessa toiminen, koska vastuu kaikesta tekemisestä on itsellä. Yrittäjänä on oltava koko ajan hereillä oman ammattialansa lisäksi myös yrittäjyyteen liittyvissä muista asioista.
 
Lisätietoja:
DI Ilkka Huttunen
Pirkanmaan Rakennepiste Oy
0500 575 552

www.prpoy.fi

Kuvat: Ville Vainio

 

 

Jupal Sähkö Oy