Etsi

Järjestö

Hervannan Yrittäjät yksi Vuoden 2017 viestijä -finalisteista

Hervannan Yrittäjät on yltänyt Suomen Yrittäjien Vuoden 2017 parhaat -finalistiksi Vuoden viestijä -kategoriassa. Vuoden parhaat paikallisyhdistykset valitaan puheenjohtajapäivillä Helsingissä 3.-4.2.2018.

Kuten jäsenemme ovat voineet havaita, yhdistyksen viestintää on uudistettu määrätietoisesti jo reilun vuoden verran. Tämän ovat mahdollistaneet erilaiset uudet käyttöön tulleet alustat ja apuvälineet. Uudistustyötä aloitettiin jo 2016 silloisen sihteerin Terhi Kouhian ja silloisen hallituksen jäsenen Mirka Lahden toimesta. Kotisivut siirrettiin Suomen Yrittäjien yhteiselle alustalle, mikä yhteinäisti yleisilmettämme Suomen Yrittäjien, Pirkanmaan Yrittäjien ja sisarjärjestöjemme kanssa. Samalla se mahdollisti erilaisen tapahtumatiedottamisen ja ilmoittautumisjärjestelmän käyttöönoton ja tarjosi uudistuneen kanavan tapahtumiemme uutisoinnille.

Alkuvuodesta 2017 otimme käyttöön uutiskirjepohjan, mikä on uudistanut suoraa viestintää jäsenillemme, lisäksi olemme ottaneet käyttöön palautekyselyt tapahtumistamme, jotta saisimme suoraa palautetta ja signaaleja toivottujen tapahtumien järjestämiseen. Uutiskirjepohja mahdollisti myös uusien jäsenten tervetulleiksi toivottamisen informatiivisemmin – kuvin ja linkein, joiden avulla uuden järjestön jäsenyys avautuu toivottavasti paremmin. Tämän lisäksi olemme alkaneet kerätä palautetta jäsenyytensä päättäneiltä jäseniltä. Näin pyrimme parantamaan toimintaamme, vaikka suorin ja toivottavin kanava on tietysti nykyiset jäsenemme ja heidän toiveidensa kuuleminen.

Facebook-sivumme on saavuttanut mukavan oloisen seuraajien määrän ja se puolestaan mahdollistaa "kevyemmän" tiedottamisen ja hieman erilaisten asioiden jakamisen sekä tapahtumien visuaalisen kuvaamisen.  LinkedIn-ryhmäkin yhdistyksellä on, mutta se on lähinnä puheenjohtajan yksinpuhelua, joten harkitsemme sen tarpeellisuutta.

Yhteistyö paikallisten medioiden, kuten Hervannan Sanomien, ja yhteistyökumppanien, kuten Technopoliksen, kanssa on myös lisännyt yhdistyksen näkyvyyttä.

Lue lisää ja muista ehdokkaista Suomen Yrittäjien uutisesta.

 

Valokuvauspalvelu Markku Rintala

 

 

Jupal Sähkö Oy