Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hervannan kevät–kesäkausi vilkas

Nettisivujemme päivityksessä on ollut aikamoista viivettä, mutta emme silti ole vaipuneet horrokseen. Nopeammat päivitykset näet Facebook-sivultamme. Jutussa pikakatsaus kevät–kesä-kauden tapahtumiin.

Hallitus on vähentänyt kokoontumisiaan vuoden aikana ja siirtänyt keskinäistä viestintäänsä enemmän sähköiseksi. Kevätkaudella hallitus kokoontui yhteensä kolme kertaa. Esitimme mm. omaa ehdokastamme Pirkanmaan Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi (ehdokkaamme oli Koti Puhtaaksi Oy, joka ei tällä kertaa kovassa kisassa yltänyt palkintosijoille).

Maaliskuun alussa kävimme maistelemassa oluita Pyynikin Brewhousessa, mukana muutama rohkea, joka ilmoitti, ettei normaalisti olutta edes koskaan juo.

Vierailullemme Pohjola Sairaalaan osallistui kourallinen väkeä.

Raitiotieinfossa kuulimme myös työmaan etenemisestä Duon kohdalle ja pidemmälle, kiinnostavaa faktaa ja yrittäjiä hyödyttävää tietoa työmaan aiheuttamista muutoksista.

Pirkanmaan Yrittäjien kaksipäiväiseen luottamushenkilöseminaariin maaliskuussa osallistuivat pj. Mirka Lahti ja varapj. Merja Petäjä. Pirkanmaan Yrittäjien kuukausitapaamisissa ja Tampereen yrittäjien kokouksissa yhdistystä on edustanut puheenjohtaja. Varapuheenjohtaja on sijaistanut tarvittaessa.

Pitkän tauon jälkeen elvytettyihin Y-ajoihin Hervannasta saatiin mukaan yksi joukkue: kaksi hallituksen jäsentä + ulkopuolinen vahvistus. Tällä tiimillä pokattiin kolmas sija sekapareista (koska joukkuesarjoja ei ollut) – kyseinen pokaali on tämän jutun kuvituskuvana taustanaan maisema puheenjohtajan toimiston ikkunasta.

Kevätkokouksessa hyväksyttiin uudet säännöt eli siirryttiin yhden sääntömääräisen vuosikokouksen malliin ja muutetiin puheenjohtajan kausi kaksivuotiseksi. Kevätkokouksen jälkeen pääsimme ihastelemaan Tampere-talossa kung fu -munkkien taidokasta näytöstä, joka osaa katsojista jopa hirvitti.

Kesäkuussa grillasimme perinteiseen tapaan Poliisien majalla Hervantajärven rannalla. Opastajanamme ja mestarinamme oli Arto Rastas.