Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Syksyn road show -yrityskierros

Hervannan Yrittäjien road show -kierros ajettiin yhdessä Aito Säästöpankin Hervannan konttorin ja Hervannan Sanomien kanssa alueen yrityksissä torstaina 19.9.

Kierros starttasi Duolta Hene Oy:n turvallisessa kyydissä ja suuntasi ensimmäiseksi Tampereen Veraan Väkipyöränkadulle. Rakennuspäällikkö Juha Jokinen esitteli Tampereen Sähkölaitoksen tytäryhtiötä, joka on perustettu 2005 ja jossa henkilöstöä on kaikkiaan noin sata. Tutustuimme mm. älyohjaustekniikkaan ja kaikki tamperelaiset tuntevat myös Veran toteuttamat valaituskohteet Vuolteentorin ja Tammerkosken.

Tunkua Oy työllistää yrittäjän Antti Julkun lisäksi neljä henkilöä ja valmistaa esillepanotuotteita, tuotetelineitä jne. pääraaka-aineenaan akryyli. Asiakaskuntaa ovat museot, koulut, taidehankkeet jne.

Kahvitauon pidimme Antell Hermian Farmissa, kotimaisen perheyrityksen omistuksessa olevassa lounasravintolassa, jossa ravintolapäällikkö Minna Pietilä esitteli ravintolaa. Se valmistaa 60 % ruuistaan itse ja tarjoaa päivittäin buffetlounaan. Pysäköintipaikkoja Visiokadulla asiakkaille on 20.

Modulight on lääkinnällisten lasereiden valmistaja, joka on keskittänyt tuotantonsa Hervantaan ja myyntinsä USA:han. Lääkinnällisiä lasereita käytetään mm. vaikeasti parannettavien syöpäsairauksien hoitoon. Lisäksi Modulightin lasereita käytetään digipainokoneissa ja muissa sovelluksissa. Modulight on palkittu 2018 teknologiayrittäjyyspalkinnolla. Toimintaa esitteli tuoreehko toimitusjohtaja Seppo Orsila.

Millidynen toimintaa meille esitteli Technopoliksen auditoriossa toimitusjohtaja Petri Sorsa, joka on myös toinen yrityksen perustajista. Toinen on Jari Knuuttila. Millidyne valmistaa toiminnallisia pinnoitteita. Tämänkin hervantalaisen yrityksen tarina lähtenyt naapurista TTY:ltä ja alkanu pinnoitteiden valmistamisesta Valmetin paperikoneisiin, mistä se on laajentunut muihin pinnoitteisiin. Tällä hetkellä Millidyne työllistää 11 henkeä.

Päivä päättyi uudessa kiinnostavassa hervantalaisessa ravintolakohteessa, Il postossa, maittavien pizzojen äärellä.

Katso kuvakavalkadi täältä >>
 

 

 

Jupal Sähkö Oy