Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kangasalan Yrittäjäseniorit

KANGASALAN YRITTÄJÄSENIORIT

Yrittäjäseniorit on osa Kangasalan Yrittäjien toimintaa, jota suunnittelee ja vetää yrittäjäseniorien vuotuisen kokouksen nimeämä toimikunta.

Seniorijäsenyys on aktiiviyrittäjätoiminnasta luopuneille jäsenyrittäjille oiva mahdollisuus jatkaa toimintaa yrittäjäjärjestön parissa.

Seniorijäsenyyden edellytykset

Yrittäjänä toiminut henkilö voi jatkaa jäsenyyttä seniorijäsenenä, mikäli hän on luopunut omasta yrittäjätoiminnastaan eikä enää täytä varsinaisen jäsenen kriteereitä ja mikäli hän (tai hänen puolisonsa yritys) on ollut aikaisemmin yrittäjäjärjestön jäsen.

Seniorijäsenen palvelut

Maksettuaan keskusliiton määrittämän jäsenmaksun 50 €/vuosi seniorijäsen on oikeutettu saamaan seuraavat palvelut.

Keskusliiton tarjoamia jäsenenetuja ovat Suomen Yrittäjäsanomat -lehti, neuvontapalvelut, yhteistyökumppaneiden jäsenetuja ja Fennian jäsenedut.

Aluejärjestön tarjoamia jäsenetuja ovat sähköiset jäsentiedotteet, jäsenille postitettavat tapahtumakutsut, Pirkanmaan Yrittäjä -lehti ja senioriklubin järjestämät tilaisuudet. Seniorijäsenelle postitetaan seniorijäsenkortti, jolla voi hyödyntää seniorijäsenen jäsenetuja.

Kangasalan Yrittäjäseniorit toimii järjestämällä jäsenilleen informatiivisia ja yhteisöllisiä tilaisuuksia. Toivottaessa asetamme yrittäjäosaamistamme nuorten yrittäjien käyttöön. Otamme kantaa ja pyrimme vaikuttamaan oman kotikaupunkimme kehittämiseksi vieläkin paremmaksi yritysympäristöltään ja palveluiltaan.

Tervetuloa jatkamaan yrittäjäjärjestön jäsenyyttäsi liittymällä toimintaamme. Ota meihin yhteyttä.

 

Tapio Jaakkonen, puheenjohtaja 

0400 734 051

     

 

Marjo Hieta-aro, varapuheenjohtaja

puh. 040 5735688

Toimikunnan jäsenet: Heikkilä Rauno,  Järvenpää Eero,  Koivumäki Irmeli, Koskela Pekka ja Äijö Heikki