Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kurun Yrittäjät

Tervetuloa Kurun Yrittäjien kotisivuille!

Kurun Yrittäjät on yksi Suomen Yrittäjien 383 paikallisyhdistyksestä ja sinun lähin verkostosi. Meihin kuuluu 54 jäsenyritystä (5/2020). 

Tärkein tehtävämme on järjestää kohtaamisia kotikaupunkimme yrittäjille – yhdessä kiritämme toisiamme niin ylä- kuin alamäissä. Verkostoituminen muiden paikallisten yrittäjien kanssa tuottaa ideoita ja lisää liiketoimintamahdollisuuksia. Mukavat vapaa-ajan aktiviteetit samanhenkisessä seurassa edistävät jaksamista ja parantavat sitä kautta yritysten menestymisen mahdollisuuksia. Tule rohkeasti mukaan tapahtumiimme!

Pidämme yrittäjien ja yrittäjyyden lippua korkealla myös muuten. Teemme aktiivisesti yhteistyötä yrittäjien ja Ylöjärven kaupungin sekä Ylöjärven Yrityspalvelun välillä ja vaikutamme kotikaupunkimme päätöksenteon yritysmyönteisyyteen ja hankintakäytäntöihin. Yrittäjyys tuo työtä ja elinvoimaa myös Kuruun ja on siksi tärkeää.

Maakunnallisella tasolla yrittäjyyden olosuhteita kehittää Pirkanmaan Yrittäjät ja valtakunnallisella tasolla Suomen Yrittäjät. Kurun Yrittäjien jäsenenä saat automaattisesti hyödyntää myös alueellista ja valtakunnallista palvelu-, tapahtuma- ja koulutustarjontaa sekä yhteisiä jäsenetujamme. Ota seurantaan @pirkanmaanyrittäjät ja @suomenyrittäjät sosiaalisen median kanavissa ja pysy mukana.

Mikäli et vielä ole jäsenyrittäjämme, pääset kätevästi liittymään täällä. Valitse paikallisyhdistykseksesi Kurun Yrittäjät ja olet hyvässä seurassa!

Tervetuloa mukaan – yhdessä olemme enemmän!