Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Pettääkö tietoturva? Älä hätäänny!

Pettääkö tietoturva? Älä hätäänny!

Aika

11.2.2021 | 13:00 - 15:00

Paikka

verkkotapahtuma

Hinta

maksuton
Muiden koulutukset

Onko roolissasi johtajana käynyt mielessäsi, että tietoturvan tai tietosuojan pettäessä oma vastuusi on merkittävä - sinä olet palopäällikkö?

Riskien tunnistaminen ja pyrkimys ehkäistä haitallisia tietoturva- tai tietosuojatapahtumia on välttämätöntä, mutta täydelliseen ennakointiin ei kuitenkaan koskaan päästä. Siksi onkin suunniteltava ja johdettava erilaisista kriisitilanteista selviytymistä.

Miten johdat tilannetta, jos sinulla ei ole tietoturvahäiriön varalle tehtyjä suunnitelmia ja valmiiksi mietittyjä organisoitumista? Miten voit olla varma, että suunnitelmat toimivat, jollei niitä ole harjoiteltu tai testattu? Jos sinulla on suunnitelma, sisältääkö se mallin tietosuojaloukkauksiin liittyvään viestintään?

112 Tietoturvallisuuspäivä tarjoaa näkökulmia ja hyviä käytäntöjä paitsi ennakoivaan tietoturvallisuuden ja -suojan johtamiseen niin myös poikkeamatilanteista toipumiseen ja niistä oppimiseen. Taustana kansainväliset standardit ja asiantuntijoidemme pitkä kokemus tietoturvallisuuden strategisen johtamisen arvioinnista eri toimialoilla.

Ilmoittaudu mukaan Kiwa Inspectan maksuttomaan virtuaalitapahtumaan 11.2.2021 klo 13-15.