Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hyvinvointi

Perinteinen ruokalahjakorttikeräys 2017

Lielahden Yrittäjien hallitus on tehnyt päätöksen toteuttaa tänäkin Jouluna ruokalahjakorttikeräyksen Länsi-Tampereen vähävaraisille perheille.

Ruokalahjakorttikeräys

Lielahden Yrittäjien hallitus on tehnyt päätöksen toteuttaa tänäkin Jouluna ruokalahjakorttikeräyksen. Harjun seurakunnan diakonityö organisoi lahjakorttien jakelun hyvissä ajoin ennen joulua. He ohjaavat tuen Länsi-Tampereen  perheille, joita on kohdannut taloudellinen .

Ruokalahjakorttien jakelun vastuuhenkilö on Ulla Pettinen, diakoniatyöntekijä: Lielahti, Ryydynpohja, Pohtola, Lentävänniemi. Yhteystiedot p. 050 322 9973 hänen kanssaan voi sopia korttien perille toimittamiesta.

Tuki on saavuttanut oikeita perheitä ja olemme saaneet kiitosta viime vuonna näin toimien:

- Sosiaalipäivystyksen kauttakin on tullut yhteydenottoja ihmisten huolien tähden ja pystyimme auttamaan juuri yrittäjien korttien avulla! 

- Sydämelliset kiitokset kaikille yrittäjille joulumuistamisista! Nämä lahjakortit ovat todella iso apu ja ilo taloushuolien kanssa kamppaileville perheille. Ihmiset ovat kiitelleet kyyneleet silmissä.

- Ulla Pettinen, diakoni -


 
Suosittelemme 30 € / 50 € / 70 €  suuruisia lahjakortteja.

Halutessasi voit ostaa kortit K-market Lentävänniemi / Sanna Kuusenojalta, Männistönkuja 2, 33410 TAMPERE, puh: 03-3461377. Sanna hoitaa palveluna heiltä ostettujen lahjakorttien toimituksen ja yhteydenpidon Ulla Pettiseen.